Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iulie 2014

Cum s-au pregatit Oana si partenerul ei pentru viata de dupa competitie? Finala Saptamanii se apropie cu pasi repezi, iar concurentii isi definitiveaza strategiile. Descoperiti ce planuri au fost puse la punct, de la ora 12:00. Aflati, de la ora 14:00, cu ce impresii au revenit in Casa concurentii plecati in vacanta, dar si ce s-a intamplat in absenta lor in competitie.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iulie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Laur a cerut-o aseara in casatorie pe Oana, iar ea a acceptat. Oana a primit inelul intr-un pahar de sampanie. Andrei si Cristina au implinit astazi 8 luni de relatie si 7 luni de logodna. Laura a recunoscut ca ea a luat decizia de a se desparti de Viorel in vacanta la Bodrum. Andrei a fost suparat din cauza tinutei din Gala de saptamana trecuta a Cristinei. Concurentul a fost de parere ca rochita iubitei lui a fost prea sexy. Luni, Alin, Andrei si Cristina au fost la cumparaturi unde s-au intalnit cu sustinatorii. Andrei si Alin i-au transmis lui Laur ca a fost criticat vehement de o persoana.

Oana si Laur si-au facut planuri pentru viata pe care o vor duce dupa competitie. Concurentii si-au facut planuri de viitor. Oana si Laur isi doresc sa-si deschida o cafenea in centrul Bucurestiului. Andrei si Cristina vor sa-si deschida un salon de cosmetica si tatuaje. Constantina isi doreste sa urmeze cursuri de make-up la Mirela Vescan. Grigore si Mariana nu si-au facut inca planuri de afaceri, ei isi doresc doar sa se angajeze dupa iesirea din competitie. Mariana l-a surprins pe Grigore cu o reteta culinara, insa unele glume nepotrivite ale lui Grigore au intristat-o din nou pe Mariana, care considera ca iubitul ei o trateaza cu lipsa de respect. Grigore a vrut sa se spele pe dinti impreuna cu Mariana.

Raymond le-a povestit concurentilor ca teama de a zbura cu avionul l-a bantuit toata vacanta. Constantina a ramas impresionata de comportamentul afectiv al lui Raymond pe timpul vacantei de la Bodrum. Alin isi dorea cu ardoare sa vada un meci, dar a renuntat in favoarea unui film, pentru a evita certurile cu ceilalti. Alin si Gina petrec tot mai mult timp impreuna. Alin i-a spus Ginei ca viitoarea lui iubita ar trebui sa-i inteleaga pasiunea pentru fotbal. Grigore este sursa amuzamentului din Casa Baietilor. Andrei l-a acuzat pe Viorel ca cere mila celor de acasa, pentru a ramane in competitie. Duminica, Cristina si Andrei, Grigore si Mariana, Alin, doamna Daniela, Gina, doamna Aurica si Oana s-au distrat la un parc acvatic. Laur nu a mers la activitate pentru ca a fost pedepsit, iar Oana a fost suparata pentru ca nu a putut veni si el la piscina.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *