Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iunie 2014

Opiniile mamelor cantaresc greu. Afla ce parere are mama lui Laur despre relatia lui cu Oana, dar si ce furtuna a provocat conflictul dintre mama Cristinei si mama lui Andrei! Astazi, de la ora 12:00! Ce au invatat concurentii despre dinamica unei relatii? La ce concluzii au ajuns Cristina si partenerul ei dupa tensiunile aparute intre cele doua familii?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Andrei si Cristina au implinit astazi 7 luni de relatie. Mama lui Laur a dorit sa vorbeasca despre conflictul dintre fiul lui si Viorel. De asemenea, ea si-a dat acordul cu privire la relatia lui Laur cu Oana. Mama lui Laur considera ca doamna Aurica a amplificat, prin interventiile ei, conflictul dintre fiii lor. In toiul unei petreceri, Andrei a observat ca Oana si Laur au folosit din borcanul lui de bulion, lucru care l-a deranjat. Andrei: “Nu ma deranjeaza ca Oana si Laur au consumat din produsul nostru, ci ca nu isi recunosc gestul!

Doamna psiholog Ioana Tanase a fost invitatul special al emisiunii. Aceasta i-a supus pe concurentii din cupluri unor teste pentru a le testa comunicarea in relatie. Concurentii au fost nevoiti sa isi exprime temerile si dorintele fata de partener. Constantina si Raymond trec prin momente dificile. Raymond nu vrea sa impartaseasca cu iubita lui problemele de acasa care il framanta. Sub bagheta psihologului, Grigore si Mariana au simulat tensiunile din cauza carora au mici conflicte in relatie. Lantul de prietenie dintre Laur si Andrei s-a rupt. Cei doi concurenti s-au legat de orice pretext pentru a se ataca. Oana: “De la conflictul provocat de jocul de carti, Andrei a fost deranjat de orice gest facut de Laur!” Oana: “Andrei crede ca a scazut in topul telespectatorilor din cauza apropierii de mine, de aceea s-a indepartat!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *