Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 martie 2014

Dragostea doare, uneori, la propriu! Descoperiti ce reprosuri a avut sa isi faca unul dintre cupluri si ce urmari a avut acest conflict, dar si ce nemultumiri au avut concurentii legate de una dintre competitoare, astazi, de la ora 12:00! De curand, doua dintre concurente au „incins” atmosfera in studioul radio din Casa „Mireasa pentru fiul meu”, in calitate de DJ! Descoperiti ce discutii au purtat acestea cu sustinatorii, dar si cum s-au pregatit concurentele pentru o seara „fierbinte” de club, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Imediat dupa conflictul imens pe care l-a avut cu Marianita, Laurentiu a hotarat sa plece acasa, motiv pentru care le cere cu ardoare fanilor sa-l voteze ca sa fie eliminat. In timp ce iubita sa il sustine si vrea sa iasa din concurs odata cu el, Maria e „neagra” de suparare. Aceasta este deranjata de faptul ca nepotul ei a cedat si vrea sa plece, in timp ce alti concurenti lupta cu indarjire sa ramana. De asemenea, bunica sustine ca acesta ar fi fost pacalit de anumiti baieti sa-si ceara eliminarea.

Luna martie este luna in care femeile si fetele de toate varstele sunt rasfatate si alintate mai mult decat oricand, motiv pentru care nici concurentele din Casa nu au fost uitate. De 8 martie, acestea si-au facut mici cadouri si le-au oferit flori mamelor. De asemenea, din „meniu” nu au lipsit nici criticile. Marianita a fost dezamagita de atitudinea bunicii, deoarece a facut galagie dis-de-dimineata, in timp ce ea dormea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *