Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, luni 11 noiembrie 2013, de la ora 12:00, vom afla ce au discutat Cristina si Andrei despre unele afirmatii facute de Gabi saptamana trecuta? Care sunt sunt intentiile Cristinei? De ce au mai invinuit-o fetele pe Oana? In partea a doua a emisiunii de azi, aflam care sunt intentiile Dianei in privinta lui Robert? Brusc, Alin a devenit cel mai dorit baiat din casa. Care sunt motivele pentru acesta schimbare?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 noiembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Daniela: „Iulia nu este potrivită pentru fiul meu„. Imediat după ce Iulia a a mărturisit că regretă modul în care s-a purtat cu Alin, mama acestuia a reacționat. Ea a afirmat că tânăra nu este potrivită pentru fiul său. În plus, a declarat că aceasta și-ar fi schimbat atitudinea față de copilul ei pentru că nu are un cuplu și se teme de eliminări.

Alin: „Iulia a vrut să îşi bată joc de mine pentru a doua oră!” Alin nu a fost impresionat de faptul că Iulia ar fi dispusă să-i acorde o nouă șansă. El a acuzat-o pe fată că se joacă cu el, că vrea să-și bată joc de el pentru a doua oară. La rândul ei, Iulia a negat toate acuzațiile spunând că nu are niciun motiv ascuns pentru care să-și dorească o relație cu Alin. În plus, și-a cerut scuze în fața concurentului, mărturisind că niciodată nu a vrut să-i dea speranțe deșarte.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *