Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 septembrie 2012, de la ora 14:00

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu, sezonul 2, din 11.09.2012, ora 14:00: Corina a afirmat ca il place pe Dragos, dar nu crede ca va mai forma un cuplu cu acesta pentru ca el a ales-o pe Florentina. Doamna Maria: „Elena ne trateaza cu superioritate. Daca nu mananci cu toata lumea, nu mai gasesti nimic mai tarziu.” Dupa afirmatia doamnei Maria, doamna Elena a afirmat: „Ma simt de parca Maria incearca sa ma puna la colt”.


Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

25 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 septembrie 2012, de la ora 14:00

 1. Dana B.

  Bunica si nepotul au cam aceeasi gandire.Sper sa nu o i-a pe aratura si sa sufere de mania persecutiei si a discriminarii in casa.Au impresia ca toti le sunt impotriva,nu sunt agreati,ascultati,iubiti.Oare ei ofera ceea ce cer?Sa i-a lucrurile cu calm,sa-i observe pe cei din casa,sa fie mai indulgenti si totul o sa fie bine.Nu pleci din start cu ideea ca toti au ceva cu tine,altfel isi fac viata grea singuri.

  Reply
 2. Miriam

  MAY____Oopss!uite cum ma faci tu sa fiu si mai atenta la detali decat sunt de obicei,ai dreptate tu ca palaria se aseaza pe cap,nu in cap.Eu nu am inca nici o preferinta,doar simpatii adica ….prima impresie.Corina imi place din ce in ce mai mult si chiar pot spune ca are ce multora le lipseste de acolo,eu sunt sigura ca dupa ea barbatii adevarati pot intoarce capul pe strada,nu vorbesc de tastbastii de acolo. Nu vad cei din staff um Silvia isi mesteca mereu pilicingul din buza?unii mai stau si la masa la aceea ora!!!

  Reply
 3. olguta

  NU stiu despre cine-i vb ,,in propozitie ,,dar ma simt datoare sa iau atitudine si sa apar pe oricine ati defaima dv.d-na Angelica …si ca sa trecem la subiect- ati uitat cum ne fugareati pe aici si nu pierdeati ocazia sa ne aruncati cele mai abjecte cuvinte ,erati ,,la fileu,,bombardindu-ne cu ,,mingi de pimpong otravite ,,facindu-ne in toate felurile [prosti ,tonti etc]acum faceti pe lupul moralist ,sunteti ,,o doamna respectabila ,,,va complementati,,[vb,dv]in stinga si in dreapta ,va doare nu stiu ce si nu stiu unde …, ei -lupul isi schimba parul dar natavul ba ,,…IPOCRIZIA -bat-o vina …

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *