Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 septembrie 2013

Incepand cu ora 12:00, aflati cum mai este atmosfera in Casa Baietilor: s-au aplanat tensiunile sau persista o situatie incordata intre acestia? Care sunt supararile lui Alin? Ce au avut de spus mamele despre baieti? Vom descoperi raspunsurile in doar cateva minute! Astazi, de la ora 14:00, aflati cu ce impresii s-au intors fetele si baietii de la primele lor intalniri, ce sfaturi a primit Gina de la celelalte fete, ce razboi a izbucnit intre fete, dar si ce au avut de spus mamele despre fete!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 septembrie 2013, ora 12:00 si 14:00:
Mpfm 11 septembrie 2013, 12:00
Mpfm 11 septembrie 2013, 14:00
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

13 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 septembrie 2013

 1. Dara

  In timp ce scriu sunt cativa copii afara care canta ,,Nu mi-e frica ,nu mi-e frica de Bau-Bau ,,…nu cred ca trebuie sa se sperie cineva [inca] de Andrei ,chiar de Robert -cu toate ca nu mi-a placut admonestarea lui Sorin cu apelativul ,,pitiponc,,…Andrei merita observat ,am sesizat oarece sinceritate in ce spune el chiar o cat de mica naivitate .cert e ca nu se preface ca si Raymond de asemenea …sa vedem cum ,,evoluiaza ,,Alin vesnic nemultumit ,George care nu vede decat Edit ,Grigore ,prea cuminte ,Gabi putin ciudatel …nu m-a convins cu nimic nepotul cel tanar nici Traian DAR e incA TIMP SUFICIENT …sigur ca trecem si prin Maretia frigului ,Teodor ,mai tarziu cat mai tarziu …tot TIMPUL ,laitmotivul …mai bine luam ,Lectia despre cerc,,..ca tot incepe scoala acusica …tot N Stanescu ..

  Reply
 2. MIRIAM

  Opsss ,acum vad ca am gresit numele celor pe care ii sutin,NU Gabriel am vrut sa spun,ci Sorin dentistul din TM.De mama Elena imi place,acum trebuie sa dea cu subsemntul de ce fiul este in puturos vigan,ce sa cred eu ca nu vrea papa bun si a ales sa fie vegetarian ?!Glmesc!!!Poi saracul Grigore ce sa zica,sa intretina un copil care este in crestere si trebuie sa manance bine?Il respect maxim pentru asta,poate gaseste pe cineva sa intre pentru el in concurs sa ajunga in finala!

  Reply
 3. MIRIAM

  Geria___ce-am uitat de Suly,din casa nu de la canald ,nu mama lui spunea ca fiul ei o sa fie ca un sultan cu cadanele lui,ea le vrea pe toate „fetili” acum nu mai recunoaste ca initial din prima zi a pus ochii pe Corina,ca si asta e” modela” ca si fi-su si chici ce….din Bacau „di la eea”!Dar lucru draqului ca Suly fuse in casa si a pus ochii pe Constantina ,acum vrea sa schimbe macazul,ca deh e „pi” primul loc si EEI au in vizor locul 1,2,3, le aliniaza ca in film si incearca cu fiecare ,oare tot ca in film o alege sultanamama { i-o in brate) idem cu cine sa mearga in iatacul sultanului?
  Are momente cand este copilaroasa,la 20 de ani ?! Corina nu este ce pare a fi!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *