Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 septembrie 2014

Cum s-au adaptat baietii traiului in competitie? Care sunt fetele catre care li se indreapta gandurile? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00. Baieitii au vorbit despre planuri de viitor, despre ceea ce le-ar placea foarte mult sa gaseasca in competitie si despre planuri de viitor. Nicolae si Mihail au vorbit despre munca in strainatate, despre gandurile cu care s-au intors acasa, ei simteau ca in acest moment nu au nici un scop in viata daca nu exista jumatatea langa ei care sa ii cotiveze, alaturi de care sa construiasca ceva si spera ca la Mireasa pentru fiul meu sa intalneasca aceasta persoana. Pentru baieti toate fetele sunt frumoase insa numai una va fi aleasa inimii. Stefan a fost curios daca Nicolae nu se simte ciudat ca la 26 ani a venit cu mama in competitia mpfm. El sustine ca parerea mamei o sa fie importanta pentru el deoarece ea a stat mai mult cu fetele.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 septembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Afirmatia lui Stefan a starnit primele contradictii mai aprinse din concurs. Baieitii sustin ca sunt concurenti care inca nu si-au aratat inca adevarata fata si ca o sa treaca ceva vreme pana o vor face. Ei nu stiu inca cu cine sa glumeasca si cu cine nu, nestiind cum vor reactiona. Rand pe rand baietii inceraca sa il faca pe Daniel sa fie mai sociabil, el fiind singurul baiat foarte tacut. Se pare ca deja au aparut primele bisericute la Mireasa pentru fiul meu. Aflam cine s-a acomodat deja si cine prefera sa evite compania celorlalti baietii. Evenimentele stranii din casa i-au pus pe baieitii in garda.

In emisiunea de azi am aflat ca doaman Nagie a stat de vorba cu fetele pentru a afla mai multe despre ele. Ea a fost curioasa sa vada cam cati copii ar fi dispuse sa faca dupa ce se vor casatori. Aceasta se afla intre ciocan si nicovala, deoarece isi doreste ca Lucian sa se casatoreasca, dar in acelasi timp ii e teama ca o sa il piarda. Oare Lucian va alege sa ramana in preajma mamei sau isi va urma mireasa. Doamna Nagie s-a aratat interesata de Elly. Fetele stau de vorba si isi spun parerile una despre alta, iar ele sunt de acord ca prieteniile nu vor rezista foarte mult. Elena a afirmat ca poate sa fie si dulce si acra, dar in acel moment se simtea acra.

Ca si in casa baietilor si fetele de la Mireasa pentru fiul meu au inceput sa se imparta in grupuri. Doamna Maria le-a iscodit pe fete si a vrust sa afle ce ar face acestea daca s-ar intalni cu fosti iubiti. In urma discutiei cu Maria , Elena este extrem de suparata. Oare Maria o vede pe Elena ca o viitoare nora sau ca un model negativ de viitoare sotie. Mamele si-au informat baietii despre fetele de la Mireasa pentru fiul meu.
Elena si Maria au avut o discutie contradictorie. Spui din prima daca iti place baiatul sau astepti sa il cunosti mai bine? Azi putem sa vedem imagini de la prima petrecere din casa mpfm, cu ocazia Sf. Maria.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *