Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 august 2013

Astazi, de la ora 14:00, aflati care dintre concurenti isi fac planuri de nunta, ce neintelegeri au avut unele cupluri, ce si-au reprosat cele doua tabere, din ce motive s-a suparat Emilia pe Cosmin, dar si ce preocupari mai au mamele, fetele si baietii! Astazi, de la ora 17:00, Cristina va fi prezenta in emisiune! Cu ce impresii a parasit competitia? Ce nemultumiri a avut ea? Ce discutii a purtat atat cu Cosmin, cat si cu ceilalti concurenti inainte de a fi eliminata din competitie? Aflati in cateva minute!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 august 2013, ora 14:00 si 17:00:
Mpfm 12 august 2013, 14:00
Mpfm 12 august 2013, 17:00
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

32 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 august 2013

  1. Ana Bratu,

    Domnilor organizatori, ati facut niste alegeri deplorabile in a-i scoate castigatori pe cei interesati numai de bani. Alin (19 ani,fara niciun viitor,un fotbalist ratat,obraznic,cu Andreea careia ii trebuie un barbat nu un pustan) si pe gigolo vulgar,agrasiv,needucat Dragos ,cu parasuta versata si falsa de Cornelia. Halal castigatori ,cei de la care tineretul nu a vazut decat lucruri rele,valgaritati,barfe,ura,cearta,balacareala.

    Reply
  2. elly 12

    IOANA,LA MULTI AAAAANI!!NU vreau… si nu-mi place sa ma pierd in cuvinte,dar cu adevarat iti doresc tot binele din lume.ESTE tot ce conteaza,nu?PUP!NU stiu daca ai ascultat ultima melodie a celor de la Taxi….SI ANUME ,,Subtitrarea la romani”.MIE mi-a placut!MI SE pare ca este despre ipocrizia la romani. SI ESTE foarte misto!!CRED CA-TI VA PLACEA.Este de asemenea o ..dedicatie pentru toate PREFERATELE mele.SE STIU ELE…FETELE BUNE…FARA ghilimele.Pupici…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *