Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 august 2014

Descoperiti cu ce dificultati se confrunta concurentii ce se pregatesc de cel mai important pas al vietii, dar si alte subiecte incendiare, astazi, de la ora 11:10. Aflati, de la ora 14:00, ce eveniment a provocat o disputa de proportii intre concurenti si pana unde au ajuns reprosurile dintre cei implicati.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Gina s-a temut ca va fi eliminata, dar nu a fost asa. Concurentii aflati in cuplu au fost rugati sa lase un mesaj pentru fostele lor iubiri. Niciun concurent nu a avut regrete fata de fostii sau fostele iubite. Oana s-a jucat de-a mireasa neimplinita. Ea a probat rochia de mireasa a Ginei si voalul acesteia si s-a plimbat prin casa imaginandu-se a fi „spiritul competitiei”. Alegerea rochiilor de mireasa a fost o problema destul de serioasa pentru fete, care au incercat sa aleaga ceva comod in care sa poata dansa usor.

Oana isi doreste sa mearga la petrecerea burlacitelor, dar Laur nu este de acord. Laur ar fi de acord cu petrecerea burlacitelor, respectiv burlacilor, doar daca nu vor fi filmati.Andrei si Cristina nu aproba ideea de petrecere inainte de casatorie. Cei doi s-au certat de la un pepene. Andrei i-a oferit pepene Cristinei, dar ea a refuzat, lucru care l-a suparat pe iubitul ei.

Spre deosebire de cupluri, Gina si Alin sunt de acord sa participe la petrecerea burlacitelor/burlacilor. Constantina i-a dat Ginei sfaturi legate de gasirea unui iubit.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *