Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 decembrie 2013

In emisiunea de azi, joi 12 decembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce secrete ascunde Constantina? Are Raymond motive reale pentru a nu avea incredere in iubita lui? Ce presupuneri au facut Gina si Daniela legate de competitie? Ce cadouri si mesaje de incurajare au primit cei din casa? Cine s-a simtit vizata de afirmatiile facute de doamna Iuliana? Ce vesti a primit Grigore prin intermediul unei scrisori din partea surorii? Astazi incepand cu ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 decembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Constantina se teme să dezvăluie detalii despre foştii iubiţi! Raymond și Constantina au probleme din cauza lipsei de încredere a acestuia. Concurentul este interesat să afle mai multe detalii despre viața fetei, însă aceasta refuză să i le ofere. Raymond este deranjat de faptul că partenera sa nu are încredere în el și nu vrea să-i povească despre o perioadă din viața sa.

Oana, dezamăgită de atitudinea lui Alin. Disputa dintre Alin și Oana continuă. Concurenta a fost dezamăgită de Alin, care a afirmat că aceasta are o prietenie falsă cu Raymond și Constantina. Fata a afirmat că după ce au împărtășit atâtea momente și-ar fi dorit ca Alin să fie sincer și să-i spună de afirmațiile pe care le-a făcut la adresa lui.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *