Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 februarie 2014

Casa MPFM isi deschide portile pentru cel mai nou concurent! Cu ce ganduri va pasi acesta in competitie, cum il vor intampina concurentii, dar si cum s-a desfasurat prima conversatie dintre Oana si Bogdan, descoperiti astazi, de la ora 12:00! De curand, concurentii au avut parte de vizita unui psiholog.Cum a decurs intalnirea dintre acestia si psiholog, ce sfaturi au primit din partea acestuia, ce destainuri au facut, dar si care dintre noii competitori este interesat de una dintre concurente, aflati astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Viorel si mama sa au venit in platou si astazi, vor intra in casa. Declaratiile acestuia ca Marianita este cea mai frumoasa fata din casa, au starnit ample controverse intre concurenti si au zguduit relatia celor doi.

Alin este un baiat tandru, foarte cuminte si apropiat de mama lui, motiv pentru care si-a aratat dragostea intr-un mod inedit. Cu ochii in lacrimi, Alin i-a citit o poezie emotionanta mamei sale scumpe, pe care chiar el a scris-o cu prilejul zilei sale de nastere. Micile certuri nu ii ocolesc nici pe Raymond si Constantina, insa dupa cinci zile de liniste si pace, cei doi au avut o disputa aprinsa. Motivul? Faptul ca Raymond a schimbat apa pestelui, iar fata a considerat ca este mult prea calda, motiv pentru care a inlocuit-o la doar cateva minute dupa ce iubitul ei facuse acest lucru. El a fost foarte deranjat de acest gest, motiv pentru care a decis sa nu mai vorbeasca cu iubita lui.

Daca la inceput se certau intens, acum, relatia dintre Andrei si Cristina pare sa fi „intrat” pe un faga? normal. Cristina a reflectat asupra modului in care a decurs povestea de dragoste cu Andrei, iar concluziile au fost imbucuratoare. Ea considera ca Andrei este un baiat de nota 10 si crede in sentimentele lui, motiv pentru care nu se indoieste de el. Are incredere ca inelul de logodna primit din partea acestuia simbolizeaza sentimentele puternice dintre ei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *