Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, aflati ce a discutat Dragos cu Alin despre Cornelia, cum a reactionat Dragos dupa ce a aflat de scrisoarea pe care a primit-o Cornelia de la fostul ei iubit, dar si ce alte neintelegeri au mai aparut intre anumiti concurenti.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12.02.2013, ora 11:50 si 14:00:In prima parte a emisiunii de astazi, Cornelia a precizat ca daca ar fi existat mai multa comunicare intre ea si Dragos, relatia lor ar fi evoluat intr-o directie buna si nu s-ar fi ajuns la despartire. Dupa ce acesta a vazut mesajul primit de Cornelia din partea lui Nicu nu prea ar mai dori sa se impace cu fosta lui prietena din casa, afirmand ca acea scrisoare a omorat tot ce mai simtea pentru ea. Atat el cat si mama lui cred ca gandul Corneliei este inca la fostul ei iubit.

S-a mai dat o discutie dintre mame in care acestea discutau despre fetele din casa care arunca anumite produse care ar mai putea fi folosite, cheltuind astfel mai multi bani din bugetul comun. Deasemenea au mai avut loc cateva dezbateri legate de dificultatile intampinate de concurenti in ceea ce priveste convietuirea.

In emisiunea de dupa-amiaza, Maricel a dat un interviu in legatura cu acuzatiile celorlalti la adresa lui lui si a fostei sale prietene.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *