Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 iulie 2012, de la ora 12:10

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 12.07.2012, de la ora 12:10:
Incepand cu ora 12:05, aflati cu ce impresii s-au intors cei patru concurenti care au fost un week-end acasa, alaturi de familie si prieteni, dar si care au fost nemultumirile Edinei la adresa anumitor concurenti!
La reintoarcerea in casa d-na Lena i-a spus Edinei ca este criticata de foarte multi telespectatori.

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


Ce parere aveti despre Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 12.07.2012, de la ora 12:10?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

18 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 iulie 2012, de la ora 12:10

 1. MARINA

  Vai si-amar de capul celui ce va trai cu Edina,ea are sapte vineri pe saptamina,ca o catelusa ridica coada flutura,atrage baietii si cum ii pune pe labute,deodata intoarce foaia si devine moracanoasa,ursuza,iritanta asa a procedat si cu Dragos.

  Reply
 2. miriam

  Helo Zorro ce iti pasa acum nu mai vorbesti decat cu Ioana?ma mai si barfiti?..am glumit,dar eu astept raspuns de la tine Zorro ca m-ai facut curioasa jud AB si orasul? unde este MAY..nu apare?nu ati vazut em.?e un adevarat macel fratilor,nu mai e de gluma,ataca dragos pe edina din gelozie, deja nu se mai poate abtine,o uraste… aici nu e casa matrimoniala, e balamuc,se lasa cu treburi urate,provocari,jigniri,deja cred ca trebuie sa intervina CNAul acest show a luat-o in jos rau de tot,mare minune sa nu plece cineva cu smurdul,ura este la cote maxime,banii si invidia pentru voturile celor doi ii scot din minti pe toti ,ce matrimonial,ce vacante,poate vor pleca si ceilalti in vacanta sa detensioneze situatia ca nu e bine deloc pwp Ioana si sa iti faci temele ,cam chiulesti acum cand e mai mult nevoie de sustinerea noastra,sa nu tradezi,dar in ce priveste caract. mea esti un pshio. f. bun asa este buna pana la cer si innapoi dar sa nu ma calci pe bombeu,de cele mai multe ori ignor si nu cobor stacheta dar acum e prea mare incordarea si nu se joaca corect pwp

  Reply
 3. DANY

  EDINA NU SUNT O FANA DE A TA,DAR IMI PLACI CA FATA,DE CE NU SPUI CE TE APASA SI FATA DE ADRIAN CURAJ, D-NEI LENA ìI RASPUNZI CE NU ìTI CONVINE,LA FEL AI PUTEA FACE SI CU EL.

  Reply
 4. mary

  Andrada să plece că e o mahalogioaică,si scandalagioasă îi place să o tină numai într-un scandal.Votez Edina si iar sta bine de ar face un cuplu cu Marian,e o fată la locul ei nu îi place scandalu si nici nu jigneste pe nimeni.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *