Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 iunie 2013

Astazi, incepand cu ora 12:00, veti afla ce reactii au starnit interventiile invitatilor de la Gala Saptamanii? Cum a decurs prima seara in casa parasita pentru Cristina, Cosmin, Florentina si Razvan? Cum s-au simtit concurentii la teatru si cu cine s-au intalnit? Astazi, de la ora 14:00, aflati prin ce provocari vor mai trece astazi Cristina, Cosmin, Florentina si Razvan, cum s-a terminat ultima proba de ieri la care au participat cei patru concurenti, ce a discutat Lorena cu doamna Cristina despre George, dar si care au fost nemultumirile Andreei si ale lui Alin cu privire la Madalina, fosta concurenta!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 iunie 2013, ora 12:00 si 14:00: Andreea a facut o comparatie intre iubitul si tatal ei: „Am fost dependenta de parintii mei si am ajuns sa nu mai am incredere in mine!”
Dragos: „Cornelia mi-a spus ca daca as afla ce a facut, nu as mai dori sa fim impreuna!Corneliei i-a fost teama ca Madalina ar fi putut da in vileag un secret pe care i-l impartasise! Cornelia m-a mintit, a tinut legatura cu fostul iubit. Va avea de suferit daca nu isi va schimba comportamentul.”
Cristina: „Cosmin ma dezamageste total! Nu se implica la nicio proba asa cum trebuie!”

Mpfm 12 iunie 2013, 12:00

Mpfm 12 iunie 2013, 14:00
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *