Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 iunie 2014

De ce a pastrat Viorel tacerea in privinta biletelului primit din partea Georgianei? Cum au chefuit concurentii de ziua Laurei? Aflati astazi, 12 iunie 2014, incepand cu ora 12-00. Laura i-a interzis iubitului ei sa mai implice pe mama lui, in discutiile lor contradictorii. Dupa un mesaj primit, Constantina a fost deranjata si a spus ca altii cocheteaza mai mult decat ea cu camerele. Oana: „Noi nu asteptam sa fie eliminati concurentii ca sa le preluam sustinatorii, asa cum fac altii!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Laura s-a aratat deranjata de faptul ca Viorel i-a ascuns biletelul de la fosta iubita. Dupa mai multe mesaje critice la adresa ei, Constantina s-a aratat deranjata si a afirmat ca sunt alte persoane care vorbesc cu camerele si nu ea. Oana a simtit aluzia Constantinei, dar nu a deranjat-o. Baietii au incercat sa afle cum isi administreaza Grigore banii, in afara competitiei.

Laur si Oana au impartasit celorlalti concurenti impresii de la programul de radio transmis, in direct, din Casa “Mireasa pentru fiul meu”, la care au participat. Gina este singura persoana care nu a participat pana acum la Dj, pe Antena Play. Laur sustine ca nu este singurul ce se lasa asteptat atunci cand baietii trec dintr-o Casa in cealalta. Cuplurile Raymond-Constantina si Laur-Oana s-au acuzat reciproc de lipsa de respect. Constantina: “Incercam sa evitam conflictele cu Oana, dar se observa ca ea are ceva cu noi!”

Raymond a afirmat ca Laur a fost educat de sustinatori pentru a fi mult mai rezervat si politicos in emisiuni. Andrei a fost si el de acord cu aceste afirmatii la adresa lui Laur. Oana si Laur au fost atacati din toate partile: Raymond si Andrei ii acuza ca sunt marionetele sustinatorilor. Andrei: “Laur este votat pentru ca este marioneta sustinatorilor!” Laur: “Singurul lucru care uneste cuplurile Andrei-Cristina si Raymond-Constantina este adversitatea fata de noi!” Raymond: “Laur este votat pentru ca este accesoriul Oanei!” Andrei este de parere ca Laur a devenit arogant dupa revenirea lui in concurs. Andrei: “De cand este pe primul loc, Laur a devenit arogant!” Raymond: “Laur si Oana, nou nu suntem marionetele sustinatorilor, asa cum sunteti voi!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *