Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 mai 2014

In timp ce unii se iubesc, altii intra in conflicte! Descoperiti care a fost marul discordiei in ultimul conflict dintre Oana si Viorel, dar si cum o rasfata Grigore pe Mariana, astazi, de la ora 12:00! Furtuna in Paradis sau mult zgomot pentru nimic? Descoperiti ce reprosuri si-au facut Raymond si Constantina si din ce motiv, dar si care au fost reactiile concurentilor in urma nominalizarilor, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Andrei si Cristina au implinit ieri sase luni de relatie si cinci luni de logodna. Andrei: “Nu stiu daca Laur avea sentimente pentru Oana, dar cu siguranta nu avea sentimente pentru Florina!” Laur sustine ca a facut un cuplu cu Florina din orgoliu. Oana: “L-am placut de la inceput pe Laur, dar m-am retras dupa ce m-a atacat!” Andrei este de parere ca Oana a facut un cuplu de complezenta cu Viorel, desi l-a placut de la bun inceput pe Laur.

Mai multi concurenti cred ca motivele lui Laur de a reintra in competitie sunt false. Intre Constantina si Raymond au aparut din nou mici neintelegeri. Constantina este deranjata de faptul ca Raymond nu o lasa sa-si expuna parerea in emisiuni. Raymond: “Alin si mama lui au fost cumparati cu un buchet de flori!” Corina a fost foarte suparata pe Oana, pentru ca aceasta a refuzat sa o nominalizeze spre eliminare. Constantina a acuzat-o pe Oana de ipocrizie: “I-a promis Corinei ca o va nominaliza, dar si-a schimbat optiunea in ultimul moment!”

Revenirea lui Laur in concurs a starnit furtuna in Casa. Viorel si Raymond l-au criticat dur pentru atitudinea lui. Raymond l-a amenintat pe Alin sa plece din camera lui. Pe Raymond l-a deranjat faptul ca Alin l-a sustinut pe Laur pentru reintrarea in competitie. La scurt timp dupa Finala Saptamanii, Constantina a criticat dur faptul ca Oana nu a numit-o pe Corina spre eliminare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *