Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 martie 2014

Ori la bal, ori la scandal! Descoperiti cum s-au distrat concurentele in club cu ocazia zilei de 8 martie, dar si care au fost urmarile acestei petreceri, astazi, de la ora 12:00! De curand, concurentii au primit vizita unui invitat-surpriza! Ce au discutat acestia cu invitatul, ce sfaturi au primit de la acesta, dar si cum s-au distrat concurentele in club cu ocazia zilei de 8 martie si ce urmari a avut aceasta petrecere, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Faptul ca Oana a fost numita Mireasa Saptamanii continua sa starneasca furori in Casa. Dupa ce au petrecut momente de neuitat, acum prietenia dintre concurenta si Marianita s-a incheiat. Dezamagita de reactia fetei din Gala, Oana a reactionat si i-a spus fetei ca nu se astepta la acest lucru din partea ei. In acelasi timp, Marianita a marturisit ca stie multe lucruri despre ea si ca daca va fi nevoita le va dezvalui.

Fetele si baietii vor trebui sa faca nominalizari in curand, iar acest lucru starneste discutii aprinse intre ei. In urma conflictului pe care l-a avut cu Maria, Andrei a luat o decizie extrema. El a hotarat ca de fiecare data cand va trebui sa faca nominalizari ii va numi pe Laurentiu si Marianita, pana cand vor iesi din concurs. In acelasi timp, Maria si Laurentiu s-au certat, deoarece bunica sustine ca Andrei joaca teatru, ca singura dorinta a lui este sa-i elimine.

Ziua de 8 martie a fost una speciala pentru toate femeile. Pe langa faptul ca au primit mici cadouri, concurentele si mamele au mers in club… fara iubitii lor. In timp ce ele s-au aratat entuziasmate de idee si au mers imediat sa se aranjeze, baietii au explodat de furie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *