Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, marti 12 noiembrie 2013, de la ora 12:00, vom afla ce discutii a avut Iuliana cu Gabi, intr-o pauza publicitara, despre ceilalti concurenti? Ce dezbateri au mai avut loc despre schimbul de biletele dintre Corina si Gabi? Cum a incercat Claudia sa isi justifice aatitudinea fata de gestul pe care l-a facut Andrei in timpul primei petreceri, cand acesta a sarutat-o! De la ora 14:00, aflam cum s-au distrat concurentii de ziua lui Gabi? Ce discutii au avut loc pe seama curateniei in Casa Baietilor? De la ora 20:30, urmariti o gala cu multe schimbari.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 noiembrie 2013, ora 12:00, 14:00 si gala de la ora 20:30 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Deși formează un cuplu cu Traian, Corina continuă să păstreze bilețelele pe care i le-a trimis Gabi la începutul competiției. După ce l-a avertizat pe Traian că există un clip în care apare bruscând-o pe concurentă, Gabi stârnește vâlvă în casă. Bărbatul se întreabă care sunt motivele pentru care fata mai pastrează bilețelele lui.

Gabi, sărbătorit în Casă! Vezi cum s-au distrat concurenții! Între două sesiuni de ceartă, concurenții din casa ”Mireasă pentru fiul meu” organizează câte o petrecere. De această dată a fost ziua de nume a lui Gabi. Aceștia nu au ratat ocazia de a se distra, astfel au încins atmosfera dansand pe ritmuri incendiare și au ”domolit-o” cu șampanie. Vezi in clipul de mai sus cum s-a distrat concurenții!

Robert s-a răzgândit: ”Nu voi forma un cuplu cu Diana!” Mulți ar fi spus că, în curând, Robert va forma un cuplu cu Diana, însă acesta a avut grijă să spulbere orice iluzie. Concurentul i-a spus franc Dianei că nu intentionează să aibe o relație cu ea în competiție. Cel puțin nu oficial. ”Nu vom face un cuplu în emisiunea asta niciodată. Poate vom fi împreună, dar nu oficial!”, a spus el. Această declarație nu a deranjat-o pe Diana, care a mărturisit că este de acord cu el.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *