Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 septembrie 2012, de la ora 14:00

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu, sezonul 2, din 12.09.2012, ora 14:00: Incepand cu ora 14:00, aflati ce au discutat mamele cu fiii lor dupa Gala, dar si ce neintelegeri au mai aparut atat intre fete, cat si intre baieti!


Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

25 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 septembrie 2012, de la ora 14:00

 1. dara

  Am ajuns tirziu ,nu stiu ce s-a intimplat ,nu cred ca am pierdut mare lucru mai bine ascult Rod Stewart [Doamne cit imi place ]-,,Forever Yang,,si ,,Wish You Love,,..va salut si va pup pe toti …

  Reply
 2. oana Z

  Tare a-si vrea ca Iulia si Cosmin sa formeze un cuplu…Andreea cu Alin,Dragos si Cornelia,Maricel si Lorena,Madalina si George,Razvan si Cristina…

  Reply
 3. Cristina

  Interesant ar fi un cuplu Iulia – Cosmin. Au ceva aparte sau cel putin mie asa mi se pare. Lorena face deja prea mult uz de perfectul simplu; Cornelia e frumusica, dar e prea malitioasa; Madalina mi se pare ca se avanta prea mult si prea repede in „ape tulburi”; Andreea s-ar putea sa se fi entuziasmat prea repede (Alin pare inca nehotarat); Silvia mi se pare ca se aseamana foarte mult in ceea ce priveste comportamentul si modul de a vorbi cu Dragos/Gabriela (sezonul anterior). Apropo, nu stiu daca a mai observat cineva asta, dar mie mi se pare ca Emilia (mama lui Cosmin) seamana (mai ales cand vorbeste) cu Emil Boc. Mai vede cineva aceasta asemanare sau doar mi se pare mie?!

  Reply
 4. Trahanache

  Nu ma pot abtine sa nu remarc ca s-a vorbit de emanciparea doamnei Marioara. Credeam ca „emancipare” inseamna sa inveti lucruri care sa te faca sa evoluezi, sa progresezi. Doamna Marioara nu poate fi emancipata „atata timp cat”, sustine de fustele ei, greselile unui copil de 30 de ani sau, tot „atata timp” cat, nu a invatat sa spuna si sa scrie corect, macar cateva cuvinte in limba romana. Da, unora viclenia le tine loc de inteligenta, asta e clar… Repet, nu-mi place deloc bunica Maria dar, nu pot sa nu observ ca, desi e tot o femeie simpla, fara prea multe studii, nu ma zgarie la timpane cu un limbaj rudimentar si stricat. Ma deranjeaza la dansa doar felul teatral cu care, incearca sa atraga atentia celor din jur.

  Reply
  1. Angelica

   Maria are ceva specific zonei de unde provine, dezacordul dintre subiect si predicat. Impreuna cu Florin, „incearca” sa se identifice cu Adrian si Marioara pentru a castiga sustinerea telespectatorilor. Numai ca fiecare om este unic in felul lui, pot fi asemanari, dar si diferente esentiale.

   Reply
 5. Mariam

  Heloooo ZORRO ____hai ca de data asta acul tau a fost cu directie si pot sa ma explic ptr. ultima data…dupa mine potopul!Sa ne intelegem…EU am raspuns invitatiei IOANEI pe TRANSALPINA. 1)eu iubesc marea ca deh… muntele cade pe mine ,la figurat.2)Despre aceea invitatie am spus ca nu mai vreau sa ma implic intr-o relatie de amicitie cu cineva pe internet fie ea chiar feminina,pt.ca am facut-o si a iesit nu tocmai bine,fiind proasta de sincera si credula in oameni mi-a iesit pe nas,dar vina e undeva la mijloc si a iesit cu regrete si mari dezamagiri.Nu vreau sa ma justific dar nu inteleg de ce te-ai sesizat TU in ce am spus ?Eu cred ca am inteles relatia voastra de prietenie prima ;dar cand te bagi ca musca in lapte asa patesti,asta e invatatura de minte.

  Reply
 6. Miriam

  ZORRO___ atentie ca am spus „musca in lapte” m-am referit la mine,ca sa nu mai lungim discutia,apropourile nu imi plac,eu spun intotdeauna ce simt;Referitor la ce se intampla in emisiune,poate ati sesizat si voi ca ei spun ca e in direct dimineata,dar atunci vin sa intreb ….cum s-au intalnit cei doi M&G cu noaptea in cap?Vaida deja da in penibil,cere mesagele ca sa ce?sa citeasca doar pe cele cu Madalina si Cristina poate se incaiera din nou .Se vede clar ca sunt toti obositi si producatorul si moderatoarea ca a ajuns emisiunea asta de rasu plansu,fraier sa fi sa bagi bani in mesaje sa tina o jumatatea din em. cu citirea lor si reclame si uite asa iar bani aruncati degeaba si timp pierdut,rau de tot sa perimat acest show.

  Reply
 7. Miriam

  A___ inca ceva ZORRO! am vazut ca imi scrii ID cu litere mici,asta insemnand ceva,dar stai linistit nu ma dranjaza si nu vreau sa discutam, discutii contradict. cu tine,dar ca sa vezi ca mie NIMIC NU IMI SCAPA

  Reply
  1. zorro

   Scuze Miriam imi place sa respect femeile, la fel si l.romana dar imi scapa si mie cate o eroare.Nu a fost cu nici un resentiment te rog sa ma crezi daca vrei.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *