Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 septembrie 2014

Cum s-au adaptat concurentii la rigorile competitiei? Descoperiti cele mai importante evenimente prin care au trecut concurentii in aceasta saptamana, astazi, de la ora 12:00 si 14:00. In emisiunea de azi, concurentii au fost lasati sa se odihneasca mai mult, ei avand destule activitati care i-au solicitat din plin in ultimul, iar stafful de la Mireasa pentru fiul meu a fost de parere ca acestia merita o pauza. Din acest motiv azi vom revedea cele mai importante momente din prima saptamana petrecuta de acestia in casa mpfm si primele lor impresii. Haideti sa vedem ce au facut concurentii in prima saptamana petrecuta in casa.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 septembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Ne-am adus aminte primele schimburi de priviri, primele discutii, primele reactii si primele impresii impartasite. Cu ajutorul acestor retrospective avem ocazia sa ii invatam mai bine si sa vedem care cu care se potrivesc. Urmeaza sa revedem cum s-au acomodat mamele si fetele pentru ca au avut o saptamana grea chiar daca nu au dat de inteles acest lucru. Haideti sa vedem cum au incercat mamele sa cunoasca mai mult fetele si asupra carora dintre ele s-au concentrat mai mult. Ramane de vazut daca si preferintele baietilor coincid cu cele ale mamelor, sau daca acestia se vor indragoti de alte fete din competitia Mireasa pentru fiul meu. Pe final vom arunca o privire si peste prima petrecere data in casa Mpfm, organizata cu ocazia zile de Sfanta Maria.

In emisiunea de azi mamele au decis ca toate sa vina imbracate in haine de culoare alba. Astazi aflam ca dupa ce s-au intalnit cu mamele baietii s-au strans toti in gradina si au facut schimb de impresii.

Mamele si-au gasit nurori, oare vor fi si baietii de acord cu alegerile lor. Vom afla ce este mai important pentru baieti, varsta alesei sau maturitatea ei in gandire. Se pare ca varsta fetelor este o problema pentru baietii de la Mireasa pentru fiul meu.Carmen ne-a marturisit ca isi doreste ca viitorul ei iubit sa fie mai mare sau cel putin de aceeasi varsta cu ea. Pentru Elly iubitul ei ar trebui sa fie de maxim 30 de ani. Raluca ne-a marturisit ca pentru ea nu conteaza varsta si ca viitorul iubit poate sa aiba si 21 de, daca gandeste matur nu vede care ar fi problema.

Surpriza pentru mame cu micul dejun nu a fost pe placul tuturor. Unele fete au fost deranjate de afirmatia cum ca toate au stiut de initiativa lor si sustin ca nu au avut habar de acest lucru. Elena se simte luata in vizor de catre anumite fete. Simona a afirmat ca pe ea a deranjat-o reprosul facut de mame.

Madalina si Ionela au avut un mic conflict din cauza unui creion dermatograf. Mai multe concurente de la Mireasa pentru fiul meu ii reproseaza Ionelei ca foloeste un ton mai agresiv. Madalina nu intelege schimbarea de atitudine a Ionelei care, dupa ce a dormit la ea, acum o ignora.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *