Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 august 2014

Cu ce ganduri se apropie concurentii de Marea Finala? Ce tensiuni ii macina, ce evenimente ii fac sa astepte cu nerabdare deznodamantul competitiei? Aflati astazi, de la ora 11:10. Descoperiti cum au gestionat concurentii urmarile evenimentelor ce au avut loc la Finala Saptamanii trecute, astazi, de la ora 14:00. Constantina si Raymond au discutat despre viitorul lor din afara competitiei. In timp ce Constantina si-ar dori sa urmeze cursuri de machiaj profesional, Raymond a spus ca ar dori sa lucreze intr-un domeniu care presupune interactiunea cu oamenii.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Constantina i-a spus lui Raymond ca el se va ocupa cu „spartul semintelor”. Concurenta i-a facut iubitului ei foarte multe reprosuri cu privire la comportamentul lui din ultima perioada. Constantina a spus ca simte nevoia sa auda un sfat din partea mamei sale.

Laur: „Este posibil ca eu si Oana sa ne casatorim in Marea Finala!” Grigore i-a cerut Marianei sa nu se mai dea cu fixativ pe par. Mariana catre Grigore: „Te iubesc mult, doar ca stresezi omul!” Andrei si Laur s-au certat pe locul de la Dj de duminica urmatoare. Andrei si Laur si-au disputat cu vehementa dreptul de a participa duminica la Dj. Laur: „Andrei se victimizeaza! Tot timpul ma acuza ca am un aer de superioritate!

Andrei si Laur s-au acuzat reciproc de fapte petrecute in trecut. Andrei: „Sustinatorii Oanei il sprijina pe Laur doar pentru ca este iubitul ei!” Concurentii au petrecut pe cinste dupa Finala de sambata. Andrei si Cristina au avut o mica disputa deoarece ea vrea mai multe cosmetice, iar el mai multa mancare. La interventia unei telespectatoare, Raymond i-a impus Constantinei sa nu mai vorbeasca, amenintand-o ca pleaca de langa ea. Raymond a fost criticat pentru comportamentul afisat fata de Constantina in ultima perioada de catre o telespectatoare pe nume Maria. Aceasta a fost confundata cu o sustinatoare a lor, doamna Ligia.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *