Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 august 2014

Cu ce ganduri se apropie concurentii de Marea Finala? Ce tensiuni ii macina, ce evenimente ii fac sa astepte cu nerabdare deznodamantul competitiei? Aflati astazi, de la ora 11:10. Descoperiti cum au gestionat concurentii urmarile evenimentelor ce au avut loc la Finala Saptamanii trecute, astazi, de la ora 14:00. Constantina si Raymond au discutat despre viitorul lor din afara competitiei. In timp ce Constantina si-ar dori sa urmeze cursuri de machiaj profesional, Raymond a spus ca ar dori sa lucreze intr-un domeniu care presupune interactiunea cu oamenii.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Constantina i-a spus lui Raymond ca el se va ocupa cu „spartul semintelor”. Concurenta i-a facut iubitului ei foarte multe reprosuri cu privire la comportamentul lui din ultima perioada. Constantina a spus ca simte nevoia sa auda un sfat din partea mamei sale.

Laur: „Este posibil ca eu si Oana sa ne casatorim in Marea Finala!” Grigore i-a cerut Marianei sa nu se mai dea cu fixativ pe par. Mariana catre Grigore: „Te iubesc mult, doar ca stresezi omul!” Andrei si Laur s-au certat pe locul de la Dj de duminica urmatoare. Andrei si Laur si-au disputat cu vehementa dreptul de a participa duminica la Dj. Laur: „Andrei se victimizeaza! Tot timpul ma acuza ca am un aer de superioritate!

Andrei si Laur s-au acuzat reciproc de fapte petrecute in trecut. Andrei: „Sustinatorii Oanei il sprijina pe Laur doar pentru ca este iubitul ei!” Concurentii au petrecut pe cinste dupa Finala de sambata. Andrei si Cristina au avut o mica disputa deoarece ea vrea mai multe cosmetice, iar el mai multa mancare. La interventia unei telespectatoare, Raymond i-a impus Constantinei sa nu mai vorbeasca, amenintand-o ca pleaca de langa ea. Raymond a fost criticat pentru comportamentul afisat fata de Constantina in ultima perioada de catre o telespectatoare pe nume Maria. Aceasta a fost confundata cu o sustinatoare a lor, doamna Ligia.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

30 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 august 2014

 1. Zorro

  DARA, m-am amuzat cu materialele aduse de tine.Ce bine ca ne-ai amintit de fata care barfea si in somn Claudia si de celelalte care o faceau pe TINA tiganca,ca-i miroase dulapul si ca se barbiereste…… si de caracterul mizerabil al lui ANDREI.Multumesc f.mult pt.aceasta si pt.faptul ca te-ai obosit asa de mult degeaba. Credeam ca ne aduci ceva convingator.
  Da, DARA, stiu ca NICHITA a murit la 5o de ani, am volumul de AMINTIRI despre NICHITA a lui ALEXANDRU CONDEESCU finul, prietenul si critcul lui.Mai am o plcheta scrisa de DORA sotia lui. Sarut mana.

  Reply
  1. Zorro

   Critic si prieten i-a fost si EUGEN SIMION unul din cei mai eruditi oameni din ROMANIA – fost prof.la Sorbona si fost presedinte al ACADEMIEI ROMANE. A fost o generatie de aur cum se spune,pacat ca multi au plecat prea tineri dintre noi.

   Reply
 2. irina

  BUNA SEARA ,,Ioana ai patit ceva astazi nu ai scris nimic ,sper sa fi bine ,,,Am vazut filmuletele puse de DARA,,, ,sint de acord OANEI ,ii placea de Andrei au fost la inceput nu se cunosteau bine,,,si ce Cristina a facut si cuplu cu GABI ,,,,,,,Cine orice spune OANA afost corecta niciodata nu a birfit pe nici una ,,,cind a fost birfita CONSTANTINA de o alta tiganca ,de CLAUDIA de DIANA cine a fost linga ea ,OANA ,SUFLETISTA CORECTA,,,, ,,,, ,,,votez oana pina la terminarea emisiunii ,,,noapte buna.

  Reply
 3. Arici Pogonici

  Azi preaimbatranita Vaida in rolul lui Timosenko ,i-a giugiulit si dragalit ca de obicei pe cei doi Transformers :Konstantina si Ghebo in defavoarea ca-ntotdeauna a Oanei ,ciuca batailor si a batjocurii MPFM editia 2013/2014!
  Transformers sant cu adevarat Ghebo si Kosti,pt ca reusesc sa se transforme dupa cum le dicteaza regia ,parintii si sustinatorii,jucand un rol de pocainta pt a inmuia inimile privitorilor slabi de inger si de minte!Nu credeti in Transformers ,Ghebo si Kosti ca nu-i nimic adevarat si nici senzational!

  Reply
 4. Zorro

  IOANA, somn usor.Ieri d.MARIA a trimis cadouri.Oare le-a trecut prin apa magnetica ??CRISTINEI nu-i mai era frica, ii multumea de zor……Desi d.MIRELA a intins prea mult coarda, crezand ca-i pune pe amandoi in inferioritate, n-a nimerit.Mi-a placut atat de mult OANA + LAUR, am ras in hohote, odata cu ei, de defectele lor fizice. De aia imi place OANA…….. si el cand este cuminte.
  Sunt unici !! S-ar putea sa avem surprize in clasament.Te pup.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *