Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 decembrie 2013

In emisiunea de azi, vineri 13 decembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce au avut sa-si reproseze bunica si Cristina dupa ce Diana a afirmat despre Laurentiu ca trebuie sa mai bea lapte. Ce discutii au purtat Andrei si iubita lui despre relatia lor? Afirmaţiile făcute de Alin au stârnit ample controverse! Alin a tulburat liniștea din casa ”Mireasă pentru fiul meu”. După ce a afirmat că Oana nu este prietenă cu Raymond și Constantina, mai mulți concurenți au reacționat.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 decembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Oana, afectată de modul în care a fost percepută de unii concurenţi. După incidentul pe care l-a avut Oana cu Alin, aceasta este dezamăgită de modul în care a fost percepută de unii dintre concurenți. Concurenta i-a mărturisit Denisei, că indiferent cum s-ar comporta este văzută cu ochi răi. Ba mai mult, se simte atacată de Iuliana, mama lui Traian. De asemenea, fata a spus că Iuliana ar fi trebuit să se simtă jignită de afirmația pe care a făcut-o, pentru că și ea este pusă în aceeași situație.

Mesajele telespectatorilor au reaprins conflictul dintre Oana şi Alin! Afirmațiile pe care le-a făcut Alin la adresa Oanei a stârnit controverse nu doar în rândul concurenților, ci și a telespectatorilor. Mulți dintre ei au trimis mesaje în care au criticat atitudinea acestuia, fapt ce a reaprins conflictul dintre el și Oana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *