Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 februarie 2014

Incep sa se contureze noi idile? Descoperiti ce apropieri s-au produs intre unul dintre noii concurenti si una dintre concurente, dar si ce au avut sa isi spuna Oana si Bogdan la prima lor intalnire in casa, astazi, de la ora 12:00! Atmosfera se „incinge” intr-unul dintre cupluri! Dupa ce unul dintre protagonisti a „incins” atmosfera in calitate de DJ, lucrurile au inceput sa se „aprinda” si in cuplu. Descoperiti despre cine este vorba, dar si care sunt impresiile lui Laur despre concurenti, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Dupa ce a criticat-o enorm pentru gestul de a se urca in masina unui necunoscut, Traian a discutat cu iubita lui, careia i-a oferit cateva sfaturi pretioase. El i-a cerut iubitei sale sa nu mai planga, ci sa vorbeasca atunci cand are ceva de spus, pentru ca nu e in regula sa taca, sa ascunda ceea ce simte atunci cand este deranjata de anumite lucruri. De asemenea, el i-a reprosat acesteia ca este foarte geloasa si i-a impartasit ca se teme de „crizele” pe care le-ar putea face afara.

In toiul noptii, cand toata lumea se pregateste de somn, fetele si o parte din mame s-au apucat sa ordine in Casa. Printre cele care au participat la curatenie a fost si Oana, care si-a exprimat dorinta de a merge la club. Isi petrec zilnic cateva ore in direct, la emisiune, iar restul timpului este alocat distractiei. Daca va intrebati ce fac fetele si baietii atunci cand nu apar la TV, urmariti clipul de mai sus. Veti fi surprinsi sa vedeti ce activitati diverse au pentru a scapa de plictiseala.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *