Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, aflati ce amploare au luat divergentele dintre Alin, Andreea si Emilia, ce neintelegeri au fost in cuplurile Cosmin – Cristina si Alin – Andreea, dar si ce reactii a mai starnit scrisoarea pe care a primit-o Cornelia de la fostul ei iubit.Incepand cu ora 14:00, aflati ce presupuneri s-au facut si ce reactii au starnit dezvaluirile lui Maricel inainte si dupa Gala Saptamanii, ce nemultumiri a avut Dragos la adresa baietilor, dar si alte subiecte controversate dezbatute de concurenti!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13.02.2013, ora 11:50 si ora 14:00:Conflictele s-au reaprins intre cele doua cupluri care au mai ramas formate in casa. Cosmin a afirmat ca Alin si prietena lui duc o viata monotona si din aceasta cauza barfesc, iar mama lui a afirmat ca ii pare rau ca s-a coborat la nivelul Andreei si al lui Alin, intrand in discutii contradictorii cu ei.

S-au mai dat si cateva imagini cu reactiile care au avut loc dupa ce Cornelia a primit o scrisoare la Gala. Aceasta a tinut sa spuna ca atunci cand se afla intr-o relatie cu fostul sau prieten, Nicu, era geloasa pe cainele acestuia.

In partea a doua a emisiunii de astazi, Dragos a tinut sa precizeze ca Madalina ii facea anumite semne din care deducea ca nici ea nu avea incredere in Cornelia.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *