Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 ianuarie 2014

Linistea si somnul dulce al Casei, perturbate, in miez de noapte! Descoperiti cine a deranjat linistea concurentilor in toiul noptii si ce urmari au avut loc, astazi, de la ora 12:00! Casa „Mireasa pentru fiul meu” in pragul unui scandal de proportii! Descoperiti motivul care i-a pus pe jar pe concurenti dar si cine a avut parte de o intalnire neasteptata, astazi de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
Inceputul de saptamana a adus noi certuri in Casa. Maria a fost deranjata de comportamentul Iulianei. Ea a fost nemultumita de atitudinea acesteia, deoarece isi dorea sa doarma, insa nu putea din cauza fetelor si a Iulianei, care se jucau cu pomelo.

Conflictul dintre Mariana si Oana a luat amploare. Dupa ce concurenta i-a reprosat partenerei lui Grigore ca sta foarte mult timp pana tarziu, cele doua au avut un schimb dur de replici. „Tu n-o sa ma tii pe mine sub papuc asa cum faci cu Grigore!”, i-a spus Oana Marianei, iar aceasta a izbucnit in plans. Motivul acestei reactii a fost faptul ca Mariana a considerat-o pe Oana o persoana draga si nu se astepta la asa ceva din partea ei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *