Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 iunie 2013

Incepand cu ora 12:00, aflati cum a decurs iesirea concurentilor la teatru, cine a fost subiect de discutie pentru Dragos si Florin, ce conflicte s-au iscat intre Lorena, George si doamna Cristina, dar si care este proba de astazi pentru Cristina, Cosmin, Florentina si Razvan! Astazi, de la ora 14:00, aflati ce nemultumiri au avut Lorena si doamna Cristina in privinta lui George, ce au avut de spus Andreea si Alin despre Madalina (fosta concurenta), ce sfaturi a primit Cornelia de la familie in urma neintelegerilor ei cu Dragos, dar si cum se mai descurca cei patru concurenti in casa parasita!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 iunie 2013, ora 12:00 si 14:00:

Mpfm 13 iunie 2013, 12:00
Mpfm 13 iunie 2013, 14:00

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

43 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 iunie 2013

 1. zorro

  MAYEVA, DARA, au castigat tinerii Bodrumul dar sa nu ne bucuram prea tare.Saptamanile urmatoare vor incepe eliminarile care ar putea sa-i „”pasca”” si pe ei si aceasta sa faca pe cineva fericit, sa nu mai planga.Of, demnitate unde esti??? Ascult – Nemuritorii – si-mi vine sa ma apuc de haiducie.O seara buna va doresc.

  Reply
  1. zorro

   Sigur ca ma refer la FLORIN care mai mult se gandeste saracul la RAZVAN decat la logodnica lui.Dar nu inteleg de ce atatea lacrimi si atata cerseala din partea amandurora.Daca va merge si el la Bodum, sper sa nu fie un dezastru.

   Reply
 2. MIRIAM

  spook_____te iubesc pentru cuvintele tale frumoase;Sti de ce m-a durut muuult,pentru ca sotul meu este un om de calitate,munceste mult,f.mult si chiar am o viata minunata;Suntem amandoi iubitori de animale,ma intelege cate ore imi petrec cu acest show si cu situl,de aceea m-a durut mult ce ai citit tu acolo,poate nu au citit toti ,dar important este ca prietenii mei m-au inteles TE PUP!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *