Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 iunie 2014

Raymond baga spaima in Constantina! Oana ii cere socoteala lui Laur, gasindu-l in patul altei fete! Cine primeste biletele strecurate in buchete de flori? Ce dezbateri au fost legate de reactiile pe care le-a avut Oana, dupa ce a aflat de scrisoarea pe care a primit-o Viorel? Descopera astazi, de la ora 12:00! Cuplurile Oana – Laur si Andrei – Cristina au sarbatorit prima, respectiv a saptea aniversare a relatiilor lor, insa disputele dintre dintre cei doi baieti s-au amplificat. Descoperiti ce s-a intamplat, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Viorel a fost deranjat de faptul ca Oana si-a dat cu parerea in momentul in care el a primit un biletel de la o fosta iubita, iar Laura a fost deranjata de acest lucru. Oana si-a amintit de perioada in care forma un cuplu cu Viorel, iar Laur ii trimitea biletele, prin intermediul Georgianei, fosta concurenta. Laur i-a cerut Oanei sa-si schimbe patul, dorind sa-l aleaga pe cel care a fost al Florinei, fosta concurenta. Andrei este de parere ca Laur gandeste business. Andrei l-a acuzat din nou pe Laur ca are un aer de superioritate de cand a revenit in Casa. Laur: “Nu am format un cuplu cu Oana de la inceput, pentru ca am fost influentat de ceilalti baieti!”

Andrei si Laur nu pierd nicio ocazie de a se intepa: noul motiv de disputa a fost vestimentatia partenerelor. Cristina si Mariana au ajutat-o pe Oana sa ii pregateasca o surpriza culinara lui Laur. Cristina: “Andrei si Laur s-au certat din cauza atitudinii arogante afisate de iubitul Oanei!” Laur: “Andrei, tu esti prieten doar daca celalalt te urmeaza in tot ce faci! Vrei sa fii cel care conduce!” Pe 10 iunie, Oana si Laur au sarbatorit o luna de relatie cu o cina romantica in aer liber. Cei doi iubiti au dansat imbratisati in ploaie si s-au sarutat in continuu. Andrei si Raymond l-au acuzat pe Laur ca are obiceiul de a “imprumuta” produse ce apartin celorlalti baieti. Oana i-a spus lui Laur ca nu vrea sa se implice in conflictele lui.

Oana ar dori sa ramana prietena cu Cristina, in ciuda conflictelor dintre Laur si Andrei. Pe data de 11 iunie, Cristina si Andrei au sarbatorit 7 luni de relatie. Constantina si Raymond au fost acuzati de o telespectatoare de atingeri intime.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *