Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 mai 2014

Masina multvisata este indelung disputata! Descoperiti ce impresii au impartasit concurentii legate de cursa spre castigarea autoturismului, dar si cum o rasfata Grigore pe Mariana, astazi, de la ora 12:00! Revenirea lui Laur in competitie a stranit ample controverse! Descoperiti ce impresii au impartasit concurentii despre acest fapt si cum a fost Laur intampinat, dar si cu cine au discutat Mariana si Corina in studioul radio si ce sfaturi au primit, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Joi se va incheia votul pentru concurentul care va face drive-testul cu masina pusa in joc. Concurentii si-au dat cu parerea despre probele puse in joc, dupa ce au aflat cum arata masina pe care unul dintre ei o va castiga. Grigore i-a pregatit o surpriza culinara Marianei, dupa ce Constantina l-a invatatat sa gateasca. In ciuda neintelegerilor din trecut, Alin si doamna Daniela s-au apropiat din nou de Oana.

Andrei si Cristina au intampinat mici probleme de comunicare. Cei doi au sarbatorit de curand sase luni de relatie si cinci luni de logodna. La scurt timp dupa Finala Saptamanii trecute, Laur a reintrat in competitie, sustinand ca vrea sa inceapa o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Oana. Reintrarea fostului concurent a starnit ample controverse in casa. Constantina: “Asa cum Oana nu ii permite lui Viorel sa foloseasca toaleta, nici Raymond nu ii permite asta lui Laur!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *