Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 martie

Urmariti Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 aflati cat de mult s-a apropiat George de Lorena, care au fost reactiile Lorenei dupa ce George a primit vesti de la fosta lui iubita, cum se mai inteleg Iuliana si Florin, dar si ce curiozitati a avut Victor in privinta Narcisei.Astazi, incepand cu ora 14:00, aflati care au fost criticile Elenei la adresa Corneliei si ale Luminitei, ce conflicte a avut Andreea cu Cornelia si cu Dragos, ce decizie a luat George in privinta Lorenei si a fostei lui iubite, dar si ce nemultumiri au avut mamele la adresa fetelor!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 martie 2013, ora 12:00 si 14:00:George si Lorena s-au apropiat mult mai mult in ultima vreme. Lorena: „Nu este atat de timid cum pare.” Inainte ca cei doi sa intre in studio la ultima gala, acesta a coplesit-o pe Lorena cu numeroase complimente. Cei doi au discutat si despre fosta lui prietena care a intrat in direct la ultima finala.

Iuliana: „Daca Razvan m-ar fi placut, as fi simtit!” / Cornelia: „De cate ori Elena este nemultumita, se leaga de relatia mea cu Dragos.” Elena: „Cornelia l-a luat peste picior pe Dragos si asa a facut si cu mine!”

Luminita: „Eu nu m-am bagat intre Cornelia si Dragos pentru a-i desparti, ci pentru a le fi lor bine!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *