Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, miercuri 13 noiembrie 2013, de la ora 12:00, vom afla ce i-a scris Grigore lui Ionut, fratele lui, cu ocazia zilei de nastere a acestuia? Ce discutii a avut Claudia cu ceilalti concurenti despre tachinarile existente intre ea si iubitul ei? Mai are Andrei sentimente pentru Adina? In cea de a doua parte, de la ora 14:00, vom vedea ce cadouri au primit concurentii de la admiratori? Ce discutii au fost dupa venirea lui Florin?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 noiembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Raymond şi Constantina, scrisoare emoționantă: ”Să vă iubiți mult” Raymond și Constantina sunt un cuplu îndragit de numeroase persoane, din toate colțurile țării, iar acest lucru nu este niciun secret pentru nimeni. De această dată, cei doi au primit o scrisoare emoționantă din partea unui asistent social de la un centru pentru bătrâni din Sibiu. Prin intermediul acestuia, care a fost mesager, bătrânii și-au exprimat susținerea pentru Raymond și Constantina. Ei i-au sfătuit să nu lase pe nimeni să intervină în relația lor, să fie puternici, să continue să se iubească și să întemeieze o familie frumoasă și numeroasă.

Sorin, pariu inedit: Poate rezista mult timp fără să o sărute pe Claudia? Tachinările dintre Claudia și Sorin continuă. De această dată, Sorin a făcut un pariu cu Denisa că poate rezista o săptămână fără să o sărute pe Claudia. Deși își dorea să-i dovedească ca poate sta fără ea, concurentul a pierdut pariul, deoarece nu a putut să-și stăpânească dorința de a o săruta.
sursa: a1.ro
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *