Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 septembrie 2012, de la ora 14:00

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu, sezonul 2, din 13.09.2012, ora 14:00: Urmarind emisiunea de la ora 14:00, aflati ce le-a povestit Iulia fetelor despre fosta ei relatie, ce reactii a starnit in randul concurentelor o afirmatie a Mariei, ce divergente au aparut intre baieti, dar si ce preocupari au avut fetele zilele trecute!


Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

30 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 septembrie 2012, de la ora 14:00

 1. Nicicum

  Omul se schimba de la zi la zi..in functie de situatiile prin care trece..ce o sa poti cunoaste ii doar temperamentul, unele defecte si calitati..in rest te va surprinde cu alegeri ciudata, bune sau gresite!

  Azi te casatoresti cu o persoana plina de viata si hotarata si dupa 5 ani in urma unui accident sau dezamagiri devine o persoana pesimista si indiferenta cu privire la tot ce il/o inconjoara! am dat doar niste ex. Sau poate fii si invers..dar cel mai bine e sa nu isi asume nimeni riscul asta..desii multi o fac si e alegerea lor.

  Reply
 2. Miriam

  Liana ai mare dreptate tu,e tupista rau…la inceput am crezut ca si mie mi se pare,dar din rau in mai rau !100% daca era mama lui GEO in casa nu avea vaida succes de a il impinge sa o alega,trebuie sa stea cu ea ca niciuna nu se mai inghesuie sa il cunoasca de frica ei,deja il considera propietatea ei.Pat si patason,se poate fara tocuri la cat de sofisticata este?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *