Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 aprilie 2014

Conflicte de proportii intre concurenti! Descoperiti care a fost sursa ultimului scandal produs intre unii dintre concurenti, dar si ce reprosuri si-au facut Oana si Viorel si din ce motive, astazi, de la ora 12:00! Unul dintre fostii concurentii care au parasit competitia la Finala Saptamanala ,face declaratii incendiare! Descoperiti ce are acesta de spus si despre cine, dar si ce discutii aprinse au avut loc intre Andrei si Cristina si din ce motiv, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Viorel sustine ca Oana se ascunde atunci cand are ceva important de spus pentru a nu exista dovezi impotriva ei. Aceeasi parere despre concurenta si-a format-o si doamna Aurica. Mama lui Viorel considera ca nu este de fiul ei. Ba mai mult, spune ca au fost avertizati in privinta brunetei, insa nu au tinut cont de sfaturile primite. Viorel si Oana au decis sa se desparta, dupa ce, spun ei, au dat prea multe sanse relatiei dintre ei si nu a mers deloc.

Viorel este de parere ca Oana sta in concurs doar pentru cadouri ii pentru Marele Premiu. Si mai mult, arunca si alte acuzatii grave la adresa concurentei: ca este duplicitara, ca ataca pe toata lumea si ca nu este de incredere. Tanarul spune ca nu mai este nicio cale de intoarcere intre ei, iar mama sa il sustine si nu o mai considera pe Oana o potentiala nora. Foarte multe reprosuri, niciun compromis! In urma conflictelor care au avut loc intre Andrei si Traian, Echipa Verde a renuntat sa mai participe concursul care are ca premiu o masina. Astfel, pe ultima suta, cele doua echipe aflate in joc au avut probleme mari din cauza neintelegerilor. Si chiar, Echipa Verde a ales sa nu mai fie in competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *