Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 august 2014

Urmariti o noua editie a „Mireasa pentru fiul meu”, astazi, de la ora 11:10, pentru a descoperi raspunsurile unor intrebari ce i-au pus pe jar pe concurenti. Aproape toata emisiunea a fost acaparata de subiectul ruperii legaturii dintre Raymond si Constantina. Cei doi au stat toata emisiunea pe canapele diferite si si-au adus invinuiri reciproce, cu privire la nemultumirile lor din relatie. Constantina a spus ca ieri seara s-a certat cu Raymond, pe care este suparata din cauza indeciziei lui. Constantina a renuntat la inelul de logodna.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Constantina: „Raymond paseaza toata responsabilitatea anularii casatoriei!” Constantina i-a spus Marianei ca nu mai vede rostul pentru care sa poarte rochia de mireasa in Marea Finala, daca nu va mai exista casatoria cu Raymond. Raymond: „Constantina este cea care a facut pasul inapoi in privinta casatoriei!

Raymond si Constantina au rupt logodna. Constantina a declarat ca are multe presupuneri cu privire la motivul lui Raymond de a renunta la casatorie. Constantina se teme ca familia lui Raymond nu o place, asa cum au presupus foarte multi din afara competitiei. Concurenta sustine ca nu doreste sa mai continue relatia cu Raymond daca el va fi in continuare indecis. Constantina crede ca parintii lui Raymond nu sunt de acord cu relatia lor. Constantina: „Raymond, un barbat pregatit de casatorie nu are nevoie de sfatul familiei sale in privinta acestui pas!

Raymond catre Constantina: „Da, cine dracu ar vrea sa se casatoreasca cu tine!„, „Am fost orb!” Maine, Raymond si Constantina ar implini 10 luni de relatie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *