Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 februarie 2014

Dragostea pluteste in aer in Casa MPFM! Fiti martorii celor mai „spumoase” declaratii de dragoste, traiti iubirea alaturi de ei si fiti pregatiti pentru o cerere in casatorie inedita, astazi, de la ora 12:00! Maratonul dragostei continua! Noi provocari ii asteapta pe concurenti, dar si surprize cu totul si cu totul speciale si invitati pe masura, ce vor sta martori ai iubirii lor, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. In ultima perioada, Raymond si Grigore s-au apropiat foarte mult, motiv pentru care si-au permis multe glume, insa totul s-a terminat intre ei. Pentru ca Mariana a fost deranjata de comportamentul permisiv al iubitului ei fata de Raymond, aceasta a ripostat si si-a exprimat nemultumirile. In consecinta, concurentul a decis sa incheie prietenia cu Raymond, iar acesta a incercat sa-l consoleze. Cum? S-a urcat cu el in pat si a vrut sa doarma cu el.

Maria adora sa se implice in discutii, iar acest lucru nu e o noutate pentru nimeni. Cand nu se cearta cu persoanele din Casa, se cearta cu nepotul ei. Dupa ce Laurentiu si-a rugat mama sa intre in competitie ca sa-l sustine, bunica a fost deranjata de cererea lui, motiv pentru care a izbucnit in plans. Bineinteles, asta dupa o cearta zdravana. Dupa ce s-a certat de nenumarate ori cu Marianita si Laurentiu, bunica e hotarata sa plece acasa, iar pentru acest lucru e dispusa la orice sacrificiu. Pentru ca nu mai suporta sa respire aerul din Casa, Maria si-a impartatit dorin?a de a nu mai mânca nimic, pentru ca vrea sa faca greva foamei. Marianita a invitat-o la masa, insa aceasta a refuzat cu indarjire. Acum, dupa spusele ei, prioritatea este sa faca rost de 60 de lei pentru a-si plati drumul pana acasa, nu sa manance.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *