Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50 si continuand cu ora 14:00, urmariti o editie speciala de Valentine’s Day! Aflati cum sarbatoresc concurentii aceasta zi, ce initiative au luat unii dintre ei, dar si cine va pasi pragul casei lor! De asemenea, vor exista multe provocari carora baietii si fetele trebuie sa le faca fata, iar, ca de fiecare data, cei mai buni vor fi premiati.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14.02.2013, ora 11:50 si ora 14:00:De Ziua Indragostitilor baietii le-au facut mai multe surprize fetelor. Acestia au plans de fericire. S-au organizat si mai multe concursuri. Se pare ca Dragos si Cornelia s-au impacat si formeaza din nou un cuplu. Impacarea a survenit in urma unei scrisori scrise si citite in direct de catre Dragos, in care acesta isi exprima sentimentele fata de ea.

Tot ei au fost si castigatorii concursurilor si astfel vor merge o zi acasa la Cornelia.

Laurentiu, unul din fostii concurenti Nora Pentru Mama, i-a trimis Lorenei un cadou constand intr-un buchetel de flori si un mesaj.

Maricel a recunoscut ca i-a facut Corneliei anumite dezvaluiri, dar ca au fost inventate de el pentru a o testa pe aceasta sa vada cat de barfitoare este.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *