Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 ianuarie 2014

Cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa! Asa spune un proverb romanesc. Descoperiti cine si-a facut de cap in Casa „Mireasa pentru fiul meu”, ce urmari au avut loc dar si ce conflicte au mai aparut intre concurenti, astazi, de la ora 12:00! Conflict de proportii in Casa MPFM! Descoperiti ce a stat la baza scandalului si ce a declansat reactiile in lant ale concurentilor, dar si ce nemultumiri a avut Raymond la adresa Constantinei, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
Maria, despre Oana: Tu stii sa intri pe sub pielea oricui, esti populara! Dupa micile conflicte in care a fost implicata Oana, concurentii au „tras” concluziile, iar multi dintre ei cred ca fata este foarte lingusitoare. Printre cei care impartasesc aceasta opinie se numara si Maria, care i-a reprosat concurentei ca stie sa se faca „mielusica”, ca sa fie pe placul tuturor.

La scurt timp dupa ce Denisa a parasit competitia, Gina a explicat care sunt motivele pentru care a nominalizat-o pe fata. Dupa ce concurentii au criticat-o pentru ca a propus-o pe Gina, aceasta a fost foarte afectata de reprosurile pe care le-a primit. Ba mai mult, unele persoane nu au inteles de ce aceasta a apelat la acest gest avand in vedere se intelegeau foarte bine.

In aceasta seara nu este gala.
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *