Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 ianuarie

Urmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:55, aflati ce reactii au aparut in randul concurentilor legate de licitatiile pe care le-au facut la Gala, cat de departe au ajuns divergentele dintre Lorena si Maricel, dar si ce reprosuri i-a facut Cornelia lui Dragos.Incepand cu ora 14:00, aflati care au fost ultimele evenimente ce au marcat, recent, evolutiile concurentilor, ce neintelegeri au mai aparut atat in Casa Fetelor si a Mamelor, cat si in Casa Baietilor, dar si cum au reusit sa treaca acestia peste impasuri!


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14.01.2013, ora 11:55:S-a discutat pe marginea nominalizarilor facute la ultima gala, cand Florentina a nominalizat doi baieti ce au un cuplu. Doamna Stefana a fost deranjata si de faptul ca Lorena i-a nominalizat fiul.

Stefana: „Dupa ce Cosmin si Dragos au fost nominalizati, Lorena si Maricel s-au pupat.Ura lui Maricel pentru Dragos a culminat cu nominalizarea pe care a facut-o Lorena.”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14.01.2013, ora 14:00:Timp de o saptamana, Stefania a primit cate un trandafir rosu din partea lui Florin. Acesta i-a scris si cateva randuri celei cu care doreste sa isi imparta tot restul vietii.

Maria: „Lorena il iubeste prea mult pe Maricel si face exact ceea ce ii spune acesta.”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *