Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 iulie 2014

Un show incendiar, cu poveşti de dragoste incitante şi conflicte spumoase va asteapta la Mireasa pentru fiul meu, de la ora 12.00, numai la Antena 1! Cum a afectat iesirea la piscina armonia cuplurilor din Casa MPFM. De la ora 14:00 aflam cu ce ganduri au venit Viorel si mama lui in platou?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 iulie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Oana despre relatia cu Laur: “Ma complac intr-o relatie, care nu e relatie!” Oana: “Laur a avut motive intemeiate sa se supere pe mine, nu am nicio scuza!” Laur: “Intre o fata si un baiat nu poate exista o prietenie stransa!” Iesirea de la piscina a afectat nu doar cuplul Oana-Laur, dar si cuplul Andrei-Cristina. Andrei a fost deranjat de faptul ca iubita lui este prea copilaroasa, iar el isi doreste o persoana mai serioasa.

Dupa ce la Finala Saptamanii de sambata au fost eliminati din competitie, astazi Viorel si doamna Aurica au revenit cu ultimele impresii si pareri despre cele traite in concurs.

Nici Viorel, dar nici doamna Aurica nu au dorit sa o salute pe Laura, despre care nu au vrut nici macar sa comenteze. Andrei a marturisit ca se simte fericit ca intuitiile lui cu privire la cuplul format din Viorel si Laura s-au adeverit. Viorel este de parere ca atat despartirea de Laura, cat si schimbarea atitudinii lui Andrei a influentat plecarea lui. Viorel: “Laura sa taca pentru ca vorbeste mult si prost!” Pericolul eliminarii i-a transformat pe Alin si pe Viorel in aprogi dusmani. Ceilalti concurenti au avut posibilitatea de a-l sustine pe Viorel pentru a ramane in competitie in promo-ul pe care l-a realizat, dar au refuzat.

Laur a fost deranjat, deoarece Oana a dorit sa se implice in subiectul plecarii lui Viorel. Oana crede ca Raymond si Constantina au pus la cale strategii pentru a castiga Marele Premiu. Oana: “Constantina si Raymond se apropie de toti cei care se afla in pericol de eliminare!” Laura: “Calitatile lui Viorel sunt umbrite de impulsivitatea lui!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *