Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 mai 2014

Cursa pentru castigarea masinii a intrat in linie dreapta! Descoperiti ce impresii au mai impartasit concurentii legat de acest subiect, dar si cum si-au petrecut prima seara a revederii Oana si Laur, astazi, de la ora 12:00! Se rupe definitiv lantul prieteniei dintre doi concurenti? Descoperiti ce discutii au avut acestia si care dintre cei doi nu isi mai doreste prezenta celuilalt, dar si cu cine au discutat Corina si Mariana in studioul radio si ce sfaturi au primit acestea, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Oana a criticat-o pe Constantina pentru achizitionarea unui alt produs decat cel pe care ea il comandase. La scurt timp dupa finala trecuta, Laur a reintrat in casa sustinand ca vrea sa inceapa o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Oana. Revenirea lui Laur in competitie a fost un motiv foarte mare de fericire pentru Oana. Intre concurenti au aparut noi divergente din cauza produselor cumparate.

Constantina si-a exprimat nemultumirea cu privire la faptul ca nu este aratata destul de des pe Antena Play, asa cum este Oana. Din cauza unui joc banal de carti, Raymond s-a certat cu Constantina. La scurt timp dupa Finala Saptamanii trecute, unii concurenti au criticat-o vehement pe Oana. In urma disputelor avute cu Oana si Cristina, Corina si-a mutat patul langa Constantina. Constantina a criticat-o pe Oana pentru o discutie pe care aceasta din urma ar fi avut-o cu Sorin, fostul concurent, pe teme intime. Duminica, Mariana si Corina au fost timp de o ora DJ pe Antena Play.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *