Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 martie 2014

In timp ce unii isi aniverseaza iubirea, altii intra in scandaluri! Descoperiti ce conflict a izbucnit intr-unul dintre cupluri, dar si ce nemultumiri a avut Traian la adresa Corinei, astazi, de la ora 12:00! Conflict de proportii in Casa MPFM! Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Maria si Laurentiu, dar si ce nemultumiri a avut Viorel la adresa Oanei si din ce motiv, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Maria este cunoscuta pentru numeroasele scandaluri pe care le-a avut de-a lungul competitiei. O perioada de timp a stat intr-un con de umbra, insa acum a reluat discutiile cu Iuliana. Dupa ce Marianita a schimbat cateva vorbe cu mama lui Traian, Maria a intervenit si a afirmat nervoasa ca Iuliana este persoana care a intors-o pe iubita nepotului ei impotriva lor. S-a vrut a fi un 8 martie memorabil pentru fete, insa a fost dezastruos. Dupa ce au iesit in club si au dansat ametitor, unele dintre concurente s-au certat crunt cu iubitii lor. Printre acestia au fost si Corina si Traian, care au avut o discutie aprinsa. Barbatul a fost deranjat de faptul ca iubita lui a mers in club, desi ii ceruse sa nu se duca.

Prima intalnire a Corinei cu Traian dupa ce a iesit in club a fost groaznica, deoarece s-au certat foarte mult. In timp ce Traian i-a reprosat fetei ca nu avea ce sa caute fara el, mai ales ca ii ceruse sa nu plece, Corina a incercat sa-si justifice gestul prin faptul ca a iesit cu mama lui. Iesirea mamelor si a fetelor in club din 8 martie, continua sa faca valva. Nu doar Traian si Corina au avut discutii pe aceasta tema, ci si Laur si Florina. Concurentul i-a reprosat fetei ca a mers in club, desi el se astepta sa ramana acasa, asa cum vorbisera. De asemenea, el s-a aratat curios sa afle ce materiale a facut si i-a cerut ca in cazul in care vor exista discutii, sa nu-l implice.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *