Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 martie

Urmariti Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 aflati ce reactii au mai starnit afirmatiile Stefanei despre atitudinea Corneliei in club, care au fost nemultumirile Florentinei la adresa lui Andrei, dar si ce observatii i-a facut Iuliana lui Florin!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 martie 2013, ora 12:00 si 14:00:S-a dat o discutie purtata de Iuliana cu Florin, in care aceasta ii explica de ce prefera sa isi petreaca timpul in compania lui Razvan. Aceasta i-a expus o serie de nemultumiri pe care le are la adresa lui, printre care ca acesta este suparacios si nu se poate glumi cu el.

Florin a tinut sa mai spuna despre Razvan ca s-a apropiat mai multe de Cornelia de cand aceasta s-a despartit de Dragos si ca l-a surprins cand il vorbea pe la spate.

Iuliana: „Florin are o problema cu Razvan! Am mai vorbit si cu alti baieti si el nu a reactionat.” Stefana: „Am atras antipatia multora din casa, dar am vrut sa fiu transparenta in posibilei mele nurori”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

17 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 martie

 1. cristina

  Florentina si Dragos.- o relatie ideala, pentru ca Flori e calculata. Chiar daca la inceput a avut o repulsie fata de Dragos, acuma cred ca si-ar dori sa incerce ceva, stie sa conduca o discutie si cred ca ar evita situatiile care provoaca indoieli.
  Cornelia abia acum l-a descoperit pe Dragos si regreta ca l-a pierdut. Ea singura nu a fost capabila si nici nu si-a dorit prea mult sa vada si calitatile bune ale lui. A fost nevoie de terte persoane pentru asta.
  Pana la urma ,femeia e cea care are puterea de a face sa mearga bine o relatie. Asa suntem noi prin constructie.Trebuie doar sa si dorim.Noi suntem cele care cerem,ei sunt cei care ne ofera si daca stim sa apreciem,niciodata nu vom cere in zadar, vom fi rasplatite.
  Dar e bine pentru asta sa lasam putin orgoliul la o parte.
  Cornelia a dat din gura si s-a isterizat pana l-a facut pe Dragos sa-si aduca aminte ca el de fapt vrea sa fie iubit si nu spalat cu toate apele.

  Reply
 2. MIRIAM

  D- na Adriana_________ ma scuzati pentru interventia mea,dar avand ceva experienta in ce privesc showl si situl sunteti intr-o mare confuzie;Aici nu scrieti lui M .Vaida ca nu citeste si daca citeste o doare in cot de ce depanam noi aici;Situl este pentru parerile noastre,ne citim noi aici si ne mai cunoastem parerile despre concurenti si nu numai….Daca vreti sa va citeasca scrisoarea o trimiteti direct la Stefanesti, dar nu merita deranjul,cica primeste sute de dar cin’sa le citeasca si oricum nu ii intereseaza doleantele noastre,eu au un producator si un regizor de platou ;Daca trimiteti un sms (in euroi) si ii laudati va citeste ,acum depinde pe cine laudati,daca pe fam.A&A&L il citeste precis ;Daca o laudati pe morena si viitorul logodnic,atentie nu pe Totolici;Dar va dau un sfat>nu puneti la suflet si scrieti aici cam tot ce simtiti despre ce vedeti pe sticla…va pup!!!!!!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *