Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, joi 14 noiembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce asteptari are Diana din partea lui Robert? Ce reactii au avut concurentii dupa vizita lui Florin de la Gala Saptamanii trecute? Crede Traian ca mai are Corina sentimente pentru fostul iubit? De la ora 14:00, aflam ce discutii au mai fost legate de venirea lui Florin? Ce cadouri au mai primit concurentii de la admiratori?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 noiembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Diana vrea să fie răsfățată! Ce cadouri își dorește concurenta de la Robert! Tachinările dintre Robert și Diana continuă. Acum, aceștia au vorbit despre cadourile pe care și le-ar putea face în cazul în care ar fi împreună. Concurenta i-a mărturisit că și-ar dori să primească cercei și inele, pentru că lanțuri nu poartă. Ba mai mult, ea a glumit, spunânând că ar trebui să renunțe la fumat, ca să-i poată indeplini dorințele.

După ce Florin și-a făcut apariția în emisiune spunând că a avut o relație cu una dintre fete, concurenții au reacționat…unii negativ, alții au fost de acord cu el. Traian a fost deranjat de faptul că Forin i-a spus Corinei că nu știe în ce familie se bagă. ”Când fosta prietenă se descurcă bine, că a trecut peste despărțire, nu este în regulă să revii în viața ei”, susține Traian.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *