Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 aprilie 2014

Aniversare cu suparare pentru doi dintre concurenti! Descoperiti cine sunt protagonistii si ce au avut acestia sa isi reproseze, dar si care a fost motivul ultimului conflict dintre Oana si Viorel, astazi, de la ora 12:00! Unul dintre fostii concurenti face dezvaluiri de senzatie! Descoperiti ce are acesta de spus si despre cine, dar si ce noi conflicte au izbucnit intre Oana si Viorel si din ce motive, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. La Finala Saptamanii trecute, Laur si Silvia au parasit competitia! Iar impresiile sale sunt acum… binevenite. Astfel, fostul concurent considera ca nu avea de ce sa o incurce pe Florina, atat timp cat nu existau sentimente durabile intre ei. Mai mult, Laur a vorbit si despre relatia cu Oana, precizand ca va tine legatura cu majoritatea concurentilor din Casa, mai putin cu Viorel si Grigore. In schimb, Silvia isi dorea o relatie, dar nu a avut-o si acum spera sa o gaseasca afara, iar Viorel si Oana sa nu se mai certe atat.

Cu putin timp inainte sa fie eliminat din concurs, Laur a pus capat relatiei cu Florina! Tanarul nu este convins de sentimentele Florinei pentru el si de cele mai multe ori, era indignat de atitudinea fetei. Cea care se da cu presuspusul in acest caz este Laura: Concurenta este de parere ca baiatul era gelos pe Florina si a cautat motive sa se desparta de ea. Adevarul… greu de stiut! Cu putin timp inainte de Finala Saptamanii trecute, Viorel sustinea ca Oana este interesata de Laur! Cei doi au avut discutii aprinse, si-au facut reprosuri si si-au scos ochii din cauza concurentului, incat, pana la urma, au ajuns sa se desparta. Laur a parasit competitia si a ramas cu un gust amar. A spus ca nu vrea sa tina absolut deloc legatura cu Viorel, atunci cand e in afara casei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *