Reclama
Fan Mireasa
Despre noi
Pub!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 august 2012, de la ora 12:00

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 15.08.2012, de la ora 12:00:
Urmariti Emisiunea MPFM, care astazi incepe la ora 12:00, nu la 12:10, si aflati care a fost atmosfera la ziua de nastere a Alexandrei si a lui Adrian, dar si de ce surprize au avut parte acestia!
Ce parere aveti despre Emisiunea MPFM din 15 august 2012, de la ora 12:00 ?


16 Comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 august 2012, de la ora 12:00”. Adauga si tu un comentariu

 • alice:

  ce zdreata e Andreea, nu vrea bani, dar linge in cur pe cea mai votata mama,,,,Niculina ii face mancare dar nu-i acorda nici un punct.

 • oana Z:

  chiar sa inteles in acel material ca suferi dupa irina dar,asa a vrut staful sa se inteleaga…nu avea nici o legatura acel material..eu una,observ ca va iubiti si sper sa va casatotiti..:* si sa castigati marele premiu pt ca aveti nevoie de el sunteti tineri si va sunt de folos pt viitor.

 • DanaB.:

  Monica are dreptate cu faptul ca se da doar cand suparati.si in cazul acesta sosirea Irinei!Trebuia sa fie curajoasa si sa spuna ca stafful doar cearta doreste,iar cea din prim-plan E Andrada.E mai interesant ce spun 2 persoane singure decat cuplurile.

 • DanaB.:

  Nu stiu de ce insista Mirela ca d-na Marioara nu s-a dus sa serveasca bomboane de la Alex.sau Alex de ce nu renunta la subiect?Am uitat chiar cu totii ziua ui Adrian,de C-tin si Elena?Nu se stie ca Alex.cu Dragos,Ionut,Monica si mamele nu au participat la petrecere deloc?Adrian fusese la toti si laudabil pt el s-a dus si dupa aceea.Atunci unii de ce isi racesc gura de pomana daca altii n-au participat deloc?Ce usor este sa-ti dai cu parerea si sa critici pe altii,nu pe ai tai!

Lasa un comentariu