Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 august 2012, de la ora 12:00

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 15.08.2012, de la ora 12:00:
Urmariti Emisiunea MPFM, care astazi incepe la ora 12:00, nu la 12:10, si aflati care a fost atmosfera la ziua de nastere a Alexandrei si a lui Adrian, dar si de ce surprize au avut parte acestia!

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


Ce parere aveti despre Emisiunea MPFM din 15 august 2012, de la ora 12:00 ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

16 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 august 2012, de la ora 12:00

 1. alice

  ce zdreata e Andreea, nu vrea bani, dar linge in cur pe cea mai votata mama,,,,Niculina ii face mancare dar nu-i acorda nici un punct.

  Reply
 2. oana Z

  chiar sa inteles in acel material ca suferi dupa irina dar,asa a vrut staful sa se inteleaga…nu avea nici o legatura acel material..eu una,observ ca va iubiti si sper sa va casatotiti..:* si sa castigati marele premiu pt ca aveti nevoie de el sunteti tineri si va sunt de folos pt viitor.

  Reply
 3. DanaB.

  Monica are dreptate cu faptul ca se da doar cand suparati.si in cazul acesta sosirea Irinei!Trebuia sa fie curajoasa si sa spuna ca stafful doar cearta doreste,iar cea din prim-plan E Andrada.E mai interesant ce spun 2 persoane singure decat cuplurile.

  Reply
 4. DanaB.

  Nu stiu de ce insista Mirela ca d-na Marioara nu s-a dus sa serveasca bomboane de la Alex.sau Alex de ce nu renunta la subiect?Am uitat chiar cu totii ziua ui Adrian,de C-tin si Elena?Nu se stie ca Alex.cu Dragos,Ionut,Monica si mamele nu au participat la petrecere deloc?Adrian fusese la toti si laudabil pt el s-a dus si dupa aceea.Atunci unii de ce isi racesc gura de pomana daca altii n-au participat deloc?Ce usor este sa-ti dai cu parerea si sa critici pe altii,nu pe ai tai!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *