Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 august 2014

Descoperiti ce confruntari aprinse tulbura linistea cuplurilor cu putine zile inainte de Marea Finala, astazi, de la ora 11:10. Astazi, Raymond si Constantina ar fi implinit zece luni de relatie, dar cei doi nu se mai tin de mana. Unde ajunge Oana cand se trezeste de dimineata?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Astazi, Constantina si Raymond ar fi trebuit sa implineasca 10 luni de relatie. Pe Constantina o framanata gandul ca parintii lui Raymond nu ar placea-o. La aniversarea a 3 luni de relatie, Oana l-a trezit pe Laur cu un sarut si au luat micul dejun impreuna. Din pacate ziua lor nu s-a terminat la fel de frumos. Concurentii au mers la un restaurant pentru alegerea meniului de nunta. Ei au fost anuntati inainte ca trebuie sa poarte o tinuta casual-eleganta, dar acest termen a starnit multe semne de intrebare si mici dispute intre ei.

Constantina a declarat ca a luat o mica pauza de la relatia cu Raymond. Cumparaturile au fost din nou motiv de disputa intre concurenti. Alin a spus ca o place pe fata de la cantarul de legume, pe care a vazut-o cand a fost luni la cumparaturi. Baietii s-au amuzat de modul in care danseaza Alin cu Gina, pentru repetitiile de nunta din Marea Finala.

Raymond si Constantina au intampinat probleme la stilul de dans. Laur isi doreste discretie la petrecerea burlacilor, pe cand Oana ar vrea sa stie tot. Oana a apreciat refuzul lui Andrei de a participa la petrece burlacilor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *