Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, aflati ce neintelegeri au fost intre Dragos si ceilalti baieti, ce reactii au aparut dupa ce Dragos si Cornelia au fost desemnati castigatorii concursului desfasurat de Ziua Indragostitilor, ce farse i-a facut Stefania Cristinei, dar si ce divergente au fost in cuplul Cristina – Cosmin.Incepand cu ora 14:00, aflati ce si-au mai reprosat Cristina si Cosmin, ce sfaturi au primit Florentina, Lorena si Florin de la telespectatori in timp ce se aflau la cumparaturi, din partea cui au primit concurentii cadouri, ce reactii au starnit afirmatiile pe care le-a facut Maricel zilele trecute, dar si ce sfaturi au primit Cornelia si Dragos din partea mamelor!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15.02.2013, ora 11:50 si ora 14:00:Razvan si Cosmin s-au suparat pe Dragos pentru ca le-a luat din produse fara acordul lor. Cel din urma a fost indignat de reactiile pe care le-au avut cei doi baieti dupa ce au aflat ca el le-a consumat cateva produse alimentare. El a adaugat ca si lui i s-a luat din produse insa nici nu a intrebat care dintre baieti a facut acest lucru.

Cristina a fost si ea deranjata pe prietenul ei pentru ca acesta a refuzat sa aiba un stil vestimentar asemanator cu al ei. Cei doi nu au reusit sa ajunga la un numitor comun. El i-a ceurt sa isi schimbe atitudinea si fata de mama lui. Soacra ei a daugat ca s-a schimbat pentru a se intelege cu ea si va incerca sa le fie aproape pe tot parcursul sederii in casa.

In emisiunea de dupa-amiaza Lorena a fost sfatuita de cateva telespectatoare sa nu se mai impace cu fostul sau prieten si sa se apropie mai mult de Dragos.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *