Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 ianuarie 2014

Iubirea pluteste in aer in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Dar, ce te faci cand dragostea iti sta, pur si simplu, in gat? Descoperiti cui i s-a taiat respiratia de la atata iubire si cine a avut parte de o dimineata speciala, astazi, de la ora 12:00! Conflictele se acutizeaza in casa MPFM! Descoperiti ce reprosuri au concurentii sa isi faca, cine se simte nedorit in competitie si ce planuri de viitor au Raymond si Constantina, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Moment incredibil petrecut astazi, cand Robert a fost la cumparaturi. La supermarket, acesta a fost surprins de Denisa, care i-a facut o declaratie incendiara si l-a sarutat. La scurt timp dupa ce a iesit din competitie a realizat ca are sentimente pentru Robert si, pentru ca nu a rezistat, i-a impartasit ce simte astazi.

Chiar daca a trecut mult timp de cand a parasit competitia, Gabi continua sa starneasca valva in Casa. Oana si Cristina au schimbat pareri despre competitie, dar si despre fostii concurenti. De asemenea, si Andrei a avut de facut anumite afirmatii. El a marturisit ca este de parere ca Gabi s-a logodit cu fosta iubita ca pretext pentru a parasi concursul.

Discutiile privind tema curateniei nu contenesc sa se opreasca. Dis-de-dimineata, in timp ce fetele dormeau, mamele au fost deranjate de dezordinea din casa. In timp ce Maria si Daniela o acuza pe Iuliana ca nu participa la curatenie, Iuliana afirma ca cele doua femei incearca sa se razbune pe ea pentru popularitatea fiului ei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *