Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 ianuarie

Urmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:50, aflati din ce motive s-a suparat Cornelia pe Dragos, ce reprosuri i-a facut Dragos Stefanei si care a fost reactia Corneliei in urma disputei dintre cei doi, dar si ce nemultumiri a avut Andreea la adresa unor concurente.Astazi, de la ora 14:00, aflati cine a suparat-o pe Andreea, care a fost atmosfera la petrecerea data in cinstea lui Cosmin, ce nemultumiri a avut Madalina la adresa celorlalti, dar si ce au avut de spus Florin si Maria in legatura cu atitudinea anumitor concurenti!


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15.01.2013, ora 12:00:Dragos impreuna cu mama lui au avut un schimb de replici in timp ce stateau la masa. El i-a explicat Corneliei, de ce nu a stat in prezenta ei. Aceasta a fost suparata din cauza comportamentului lui Dragos fata de ea si ca nu petrece mai mult timp in prezenta ei.

Ea a mai spus ca este deranjata si de faptul ca iubitul ei a preferat sa il ajute pe Alin sa ii cumpere diverse lucruri Andreei, decat sa cumpere pentru ea, asa cum ii ceruse.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15.01.2013, ora 14:00:Cei doi castigari ai portiei de tiramisu dupa licitatia care a avut loc la gala, si-au primit astazi prajitura pe care au savurat-o intr-o pauza de publicitate.

Madalina si Cornelia au fost foarte afectate in urma neintelegerilor pe care le-au avut cu Lorena si Andreea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *