Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iulie 2014

De la ora 12:00 vom vedea cum au sarbatori Andrei si iubita lui 8 luni de relatie si 7 luni de logodna? Ce conflict a izbucnit din cauza unui buchet de trandafiri pe care Andrei a primit din partea unor sustinatori? Cum se mai iubesc cuplurile din competitie? Ce consecinte a avut curiozitatea Oanei?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iulie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Raymond si Constantina au implinit astazi 9 luni de relatie. Andrei si Cristina au fost deranjati de un mesaj si un buchet de flori, despre care au crezut ca vine din partea anti-fanilor. Andrei si Cristina au implinit de curand 8 luni de relatie si 7 luni de logodna. Ei au sarbatorit la o cina romantica, cu muzica si declaratii de dragoste. Viorel a plecat acasa cu pantalonii staffului, care erau pe inventarul lui Laur, centura de slabit si cartea de rugaciuni a Oanei. Oana si Laur s-au tachinat in timp ce restul concurentilor vizionau un meci de fotbal in Casa Fetelor si a Mamelor.

In timp ce Raymond si Constantina erau in vacanta, Mariana si-a propus sa aiba grija de pestisorul lor. Grigore a refuzat sa o ajute pe Mariana la schimbarea apei si spalarea filtrului din acvariu. De duminica de la Dj, Grigore a spus ca incearca sa se schimbe si sa nu mai faca glume proaste. Mai multi concurenti si-au dat cu parere referitor la gestul Oanei de a se urca pe umerii lui Alin la piscina. Comportamentul Oanei a starnit ample controverse in randul celorlalti concurenti din casa. Oana a fost foarte criticata pentru atitudinea afisata fata de Alin in timpul iesirii la piscina.

La Finala Saptamanii trecute, Andrei s-a suparat pe Cristina deoarece concurenta i-a facut o observatie. Eliminarea lui Viorel din concurs a fost motiv de bucurie pentru unii si motiv de tristete pentru altii. Plecarea lui Viorel din competitie a fost motiv de disputa intre cuplurile Oana-Laur si Raymond-Constantina. Raymond: “Oana si Laur sa isi vada de sinceritatea cuplului lor!” Oana: “Viorel nu a placut-o niciodata pe Laura din punct de vedere fizic!” Atat Mariana, cat si ceilalti concurenti sunt de parere ca Grigore da dovada de imaturitate. In timp ce Grigore vrea veselie, Mariana doreste seriozitate. Duminica, Mariana si Grigore au participat la Dj, unde doamna Draga a intervenit pentru a-si arata nemultumirea fata de glumele proaste pe care Grigore le face cu fiica acesteia.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *