Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 mai 2014

Masina multvisata este indelung disputata! Descoperiti ce discutii s-au iscat legate de apropierea castigarii autoturismului, dar si ce reactii a avut Alin in urma obtinerii unui loc pe podium printre cei mai votati concurenti, astazi, de la ora 12:00! Aniversare cu surprize pentru unul dintre cupluri! Descoperiti ce surpriza i-a pregatit Raymond iubitei lui, Constantina, cu ocazia implinirii a 7 luni de relatie, dar si ce alte discutii s-au mai ivit legate de apropierea castigarii autoturismului, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Constantina si Raymond au implinit astazi 7 luni de relatie. La Finala Saptamanii trecute, Alin si doamna Daniela au fost clasati pe locul al treilea in preferintele telespectatorilor. Alin: “Era mai frumos daca eram propus, era satisfactia mai mare!” Mai multi concurenti au facut presupuneri legate de locul pe care a fost Alin si mama lui. Raymond este de parere ca apropierea de Oana le-a adus celor doi sustinerea publicului. La inceputul saptamanii, Raymond, Constantina si Andrei au fost la cumparaturi. Acolo, Constatina a primit sfaturi si incurajari de la sustinatori.

Raymond i-a pregatit o surpriza Constantinei cu ocazia celor 7 luni de relatie. El a realizat un pamflet demn de Caragiale, in care a ironizat pe aproape toti concurentii din competitie. Pe finalul pamfletului, Raymond i-a facut o declaratie sincera de dragoste iubitei lui, Constantina. Oana isi doreste cu ardoare sa castige masina pusa in joc. Raymond si Constantina si-au imaginat ce ar face daca ar reusi sa castige masina. Doamna Daniela spera ca Alin sa castige masina. Oana sustine ca nu regreta renuntarea la Marele Premiu pentru a fi cu Laur. Oana: “Nu mai am de castigat nimic in concurs, il am deja pe Laur!” O doamna sustinatoare pe nume, Mirela, a intervenit telefonic, acuzandu-l pe Laur ca florile si cadourile pe care i le-a trimis Oanei nu au fost din banii lui, ci ai sustinatorilor. Oana a castigat test drive-ul cu masina din concurs.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *